ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Чт, 25.12.2025, 21:29

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Строительство
lebeart    Date: Ср, 06.03.2024, 10:30 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Мы с мужем решили построить модульный дом, и после долгого изучения различных вариантов и технологий, мы выбрали компанию  https://unitfab.com/ru  Мы обратились к ним, и они предложили нам отличный вариант дома, который соответствовал всем нашим требованиям и желаниям.

Post edited by lebeart - Ср, 06.03.2024, 10:31

StTehnik    Date: Чт, 10.10.2024, 15:07 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Всім привіт хочу залишити свій позитивний відгук. Я замовив скляні душові кабіни https://top-sklo.com.ua/uk/category/steklyannye-dushevye-kabiny/ для своєї нової ванної кімнати і залишився дуже задоволений результатом. Ці кабіни мають сучасний і стильний вигляд, додають простору і легкості інтер'єру. Скло має спеціальне покриття, завдяки якому його легко чистити, і воно не залишає слідів від води. Монтаж був швидким і професійним - установники виконали роботу за кілька годин, при цьому все було дуже акуратно. Мені також сподобалося, що я зміг підібрати варіант, який ідеально підійшов за розміром і дизайном до моєї ванної. Після встановлення кабіна виглядає як справжній елемент розкоші, але за прийнятною ціною. Тепер приймати душ стало ще приємніше, адже кабіна не тільки функціональна, а й прикрашає простір. Раджу всім, хто хоче додати елегантності своїй ванній кімнаті, звернути увагу на скляні душові кабіни!

maxxxi    Date: Пт, 18.10.2024, 14:09 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Есть один отличный центр геодезии и землеустройства, которыйпредлагает большой спектр услуг для проектирования, строительства или
реконструкции зданий и сооружений установление
границ земельных участков

Вcегда отличное качество и хорошее обслуживание! Всем
советую!  Потому что цены тут всегда
низкие, обслуживание шикарное и качество работ великолепное! Сама тут делала!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz