ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пн, 07.10.2024, 18:34
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Новости
ira19840    Date: Чт, 14.09.2023, 11:09 | Message # 16
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
6
Якщо цікавитесь новинами, то можу порекомендувати гарний портал новин https://md-eksperiment.org там є різні теми, наприклад, новини культури, музики, мистецтва, презентації нових книжок та пісень. Сама нещодавно його відкрила для себе і тепер час від часу заходжу, щоб бути в курсі всіх культурних подій.
 


Крокус    Date: Вт, 19.12.2023, 16:48 | Message # 17
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
11
Сейчас вообще не сложно в интернете найти информацию по потребностям. Мне больше доставляет удовольствие чтение информации про звезд, актеров и актрис, певцов, потому что такие статьи не напрягают. Лучше про Олега Чернова Биограф24 почитать, чем о том, что там соседи снова набаломутили.
 


Voolfi    Date: Ср, 28.02.2024, 12:22 | Message # 18
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Добро пожаловать на сайт "Рациональная газета" https://ggostomel.com.ua/webnews/oce-tak-poraduvali-2177.html - вашего надежного источника актуальных новостей и разнообразных развлечений! У нас вы найдете всё, что нужно для информационного и душевного наполнения вашего дня. Наши новости охватывают все сферы жизни, позволяя быть в курсе самых важных событий. А если вы хотите разместить объявление о своем мероприятии или услуге, у нас есть место для этого - большое количество бесплатных объявлений ждут вашего внимания. Мы также предлагаем свежую рекламу от организаций и предпринимателей, помогая вам быть в курсе новых предложений и акций. Не забывайте и о SMS-рубрике, где вы можете делиться своими мыслями.
 


Antia123    Date: Пн, 11.03.2024, 21:42 | Message # 19
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Бажаєте бути в курсі останніх технологічних досягнень в IT вже сьогодні? Новинний портал - https://techinfo.com.ua/ надає інформацію про останні події у сфері розробки технологічних продуктів, які готові вийти на ринок у найближчому майбутньому. Наприклад, нещодавно американська компанія IBM оголосила про випуск нового покоління серверних флеш-накопичувачів FlashCore Modules, які обладнані вбудованою системою захисту від шкідливого програмного забезпечення. Рекомендую цей портал як професіоналам в IT, так і айті -спеціалістам, які прагнуть залишатися в курсі технологічних рішень для суспільства. Тут ви знайдете актуальну інформацію про передові технології, які можуть змінити наше майбутнє.
 


LadyBird    Date: Пт, 16.08.2024, 20:53 | Message # 20
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Представлена стаття про бізнесмена та мецената Андрія Матюху демонструє величезний вплив, який він має на громадське життя та благодійну сферу https://getfoureyes.com/s/5I1Nc/ Під його керівництвом Favbet Foundation став ключовим гравцем у вирішенні соціальних проблем, що свідчить про високий рівень його професіоналізму та відданості справі. Матюха активно працює над тим, щоб кожен проєкт, який реалізується Фондом, мав максимальний позитивний вплив на суспільство. Його робота є прикладом того, як благодійність може змінювати життя людей і впливати на соціальну ситуацію в цілому. Вплив Матюхи на громадське життя є значним і заслуговує на визнання та підтримку.
 


Nina092    Date: Ср, 21.08.2024, 14:49 | Message # 21
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
7
Новини Борисполя – тільки на нашому сайті! Дізнайтеся про останні події в місті, рішення міської ради, розвиток інфраструктури та важливі соціальні проєкти. Ми публікуємо актуальну інформацію, щоб ви завжди були в курсі всього, що відбувається в Борисполі. Завітайте на https://kyivtime.co.ua/news/boryspil/ і обговорюйте разом з іншими мешканцями найсвіжіші новини Борисполя!

Post edited by Nina092 - Ср, 21.08.2024, 14:50
 


  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz