ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Ср, 08.05.2024, 08:26
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
форум сайту Анумо знову віршувать! » Про все... » Оголошення, інформування » Новости
Новости
ira19840    Date: Чт, 14.09.2023, 11:09 | Message # 16
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
3
Якщо цікавитесь новинами, то можу порекомендувати гарний портал новин https://md-eksperiment.org там є різні теми, наприклад, новини культури, музики, мистецтва, презентації нових книжок та пісень. Сама нещодавно його відкрила для себе і тепер час від часу заходжу, щоб бути в курсі всіх культурних подій.
 


Крокус    Date: Вт, 19.12.2023, 16:48 | Message # 17
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
11
Сейчас вообще не сложно в интернете найти информацию по потребностям. Мне больше доставляет удовольствие чтение информации про звезд, актеров и актрис, певцов, потому что такие статьи не напрягают. Лучше про Олега Чернова Биограф24 почитать, чем о том, что там соседи снова набаломутили.
 


Voolfi    Date: Ср, 28.02.2024, 12:22 | Message # 18
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Добро пожаловать на сайт "Рациональная газета" https://ggostomel.com.ua/webnews/oce-tak-poraduvali-2177.html - вашего надежного источника актуальных новостей и разнообразных развлечений! У нас вы найдете всё, что нужно для информационного и душевного наполнения вашего дня. Наши новости охватывают все сферы жизни, позволяя быть в курсе самых важных событий. А если вы хотите разместить объявление о своем мероприятии или услуге, у нас есть место для этого - большое количество бесплатных объявлений ждут вашего внимания. Мы также предлагаем свежую рекламу от организаций и предпринимателей, помогая вам быть в курсе новых предложений и акций. Не забывайте и о SMS-рубрике, где вы можете делиться своими мыслями.
 


Antia123    Date: Пн, 11.03.2024, 21:42 | Message # 19
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Бажаєте бути в курсі останніх технологічних досягнень в IT вже сьогодні? Новинний портал - https://techinfo.com.ua/ надає інформацію про останні події у сфері розробки технологічних продуктів, які готові вийти на ринок у найближчому майбутньому. Наприклад, нещодавно американська компанія IBM оголосила про випуск нового покоління серверних флеш-накопичувачів FlashCore Modules, які обладнані вбудованою системою захисту від шкідливого програмного забезпечення. Рекомендую цей портал як професіоналам в IT, так і айті -спеціалістам, які прагнуть залишатися в курсі технологічних рішень для суспільства. Тут ви знайдете актуальну інформацію про передові технології, які можуть змінити наше майбутнє.
 


форум сайту Анумо знову віршувать! » Про все... » Оголошення, інформування » Новости
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz