Наш вибраний конкурсант
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Пн, 19.05.2008, 22:42 | Message # 1 |
| Впишіть сюди свого співака чи співачку або ж групу яку б навашу думку варто булоб відправити на євробачення від України, і опишіть чому саме.......подивемось можливо в когось будуть сходитись інтереси
Proza efekt
|
|
|
|
Mira
♀
| Date: Ср, 18.03.2009, 18:51 | Message # 2 |
| Ой. З нашої естради для того, щоб "зажечь" усіх нашим українським настроєм, треба послати Верку Сердючку. А щоб спокусити, то мабуть Світлану Лободу. А щоб виграти - нікого. Не такі і гірні голоси в нашої естради.
Більше враження для чоловіка це вираз обличчя, який надягає на себе жінка, а не сукня, що натягнена на її тіло.
|
|
|
|
Dashabilokon
♀
| Date: Чт, 14.07.2011, 13:07 | Message # 3 |
| От зараз читаю, розумію, що ваші слова, Miro, були пророчими)) На 2012 рік я навіть і не знаю кого можна відправити на Євробачення
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 14.07.2011, 13:53 | Message # 4 |
| Я і в 2011 році і "за" на 2012-й відправити Джамалу. Не усі пісні її подобаються, але вона незвичний виконавець, думаю у Європі її творчість сподобалася б...
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Dashabilokon
♀
| Date: Чт, 14.07.2011, 15:46 | Message # 5 |
| Так, цілком з Вами згодна! Джамала сильний виконавець різноманітних пісень. Тим паче вже перемогла на "Новій хвилі".. тобто у Росії вже засвітилась, тай Арменія ( чи звідкіля вона там) за нас би бали віддали))
|
|
|
|
Aleksin
♂
| Date: Сб, 25.05.2024, 11:49 | Message # 6 |
| Євробачення не дуже популярне. Про нього згадують раз на рік
|
|
|
|