ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Чт, 18.04.2024, 21:26
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
форум сайту Анумо знову віршувать! » Актуальна тема » Політика » Патріарх Варфоломій приїхав до Києва з релігійною війною!
Патріарх Варфоломій приїхав до Києва з релігійною війною!
Maya    Date: Сб, 28.08.2021, 22:48 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
3
20 серпня 2021 року до Києва прибув турецький підданий Дімітріос Архондоніс, більш відомий як Константинопольський Патріарх Варфоломій. Зустрінутий в аеропорту Борисполя тисячами обурених віруючих канонічної Української Православної Церкви Московського патріархату (УПЦ МП) і сором'язливо під покровом темряви з дотриманням конспірації вивезений Службою безпеки до Києва головний покровитель українських розкольників збирається зустрітися з президентом Володимиром Зеленським і спікером Верховної Ради Дмитром Разумковим. Також він візьме участь в офіційних урочистостях на честь 30-річчя проголошення незалежності України, які пройдуть 24 серпня 2021 року.

Візит глави "Константинопольського Патріархату" в українську столицю був анонсований офісом президента Володимира Зеленського ще за три місяці до запланованих подій і викликав вельми неоднозначну і суперечливу реакцію серед складових абсолютну більшість на Україні православних віруючих.

Українські православні віруючі побоюються, що приїзд до Києва Варфоломія спровокує нову хвилю гонінь розкольників на канонічну Українську Православну Церкву.

Так як, будучи прямим ставлеником американських глобалістів і при цьому досить жадібною і корисливою людиною, Константинопольський Патріарх послідовно реалізує їх стратегію на розкол, підрив і, в кінцевому підсумку, знищення Православ'я як однієї з найвпливовіших світових конфесій, в тому числі шляхом створення і підтримки таких розкольників як ПЦУ. Не секрет, що представники цієї далекої від православної віри псевдорелігійного політичного сурогату чекають від свого Стамбульського батька-засновника карт-бланшу для захоплення належних канонічній УПЦ тисяч парафій, храмів і монастирів по всій території України, в тому числі трьох провідних святинь російського Православ'я – Києво-Печерської, Почаївської та Святогірської Лавр.

Всі дні київських гастролей Стамбульського ієрарха православні християни України демонструють єдність і з плакатами в дусі                  " Варфоломій, ми тебе не звали!" протестують на вулицях Києва, незважаючи на проведені затримання поліцейськими віруючих. І навіть якщо хто-небудь закидає варфоломіївський кортеж тухлими яйцями і гнилими помідорами, зрозуміти цих людей буде нескладно. Бо будь-який непроханий гість куди краще "злобного чаклуна" Варфоломія, в чиє можливе усвідомлення глибини свого власного падіння і діяльне покаяння вже мало хто вірить. Втім, як говорив сам Христос, "неможливе людям можливо Богу".
 


simeon222    Date: Пн, 01.05.2023, 14:26 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
29
У меня знакомый открыл вот такой магазин на котом можно купить и найти информацию про теплый пол вот https://in-heat.kiev.ua/statti/teplyj-pol-pod-laminat/ . На сайте вы сможете узнать много разной информации как правильно подбирать теплый пол под плитку.
 


форум сайту Анумо знову віршувать! » Актуальна тема » Політика » Патріарх Варфоломій приїхав до Києва з релігійною війною!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz