|
Політична сатира
| |
Medbrat
♂
| Date: Нд, 01.04.2012, 15:00 | Message # 31 |
| Слова лишилися словами, а сміх он котиться між нами аж із Донбасу до Полісся, я до такого ще не звик, підняти намагаюсь вкотре в очах своїх блакитно-жовтий, але абсурдне "Кровосісі" мене вганяє у тупик. І хоч зростання в нас не буде але ж сміємось з вами люди і настрій піднімає гами за що Колюні і хвала Дивлюся на чужих прем"єрів усі такі суворі сери, а наш диви- фігляр нестямний нові придумує слова.
Зруйнуй суспільства Алькатрас, Тікай з примарної тюрми, світогляд створює не нас світогляд творимо всі ми...
|
|
|
|
Pylyp
♂
| Date: Нд, 01.04.2012, 17:44 | Message # 32 |
| Ніби не дурні ми й не ледачі Тож могли б заможно й гарно жити, Але, мабуть ми такої вдачі Що не вміємо як слід дружити.
«Добре нам прислів’я каже: Ворог правди не розкаже.»
|
|
|
|
Pylyp
♂
| Date: Нд, 01.04.2012, 17:45 | Message # 33 |
| Ніби не дурні ми й не ледачі Тож могли б заможно й гарно жити, Але, мабуть ми такої вдачі Що не вміємо як слід дружити.
|
|
|
|
Pylyp
♂
| Date: Сб, 04.08.2012, 22:50 | Message # 34 |
| Что такое «плохо»?
Что такое «хорошо»? Что такое «плохо»? - Маяковский объяснил взрослому и крохе. Ну а как нам объяснить действия политиков, Чтоб ребёнок мог понять правильную критику?
Если дядя депутат. Он в Верховной Раде Давит кнопки все подряд – этот дядя гадит. Мы на выборах ему, прямо в глаза глядя, - Нам такое ни к чему! – скажем – Хватит дядя!
Если дядя мэром был города большого, Земли города продал и много другого. Даже если он поёт, висит на перекладине, Все равно он не герой, дядя этот - гадина!
Если дядя олигархом стал, страну ограбив, Экономику её этим он ослабил, Меценатом стать решил (поделиться краденым) В искренность его не верь, все равно он гадина!
Если дядя обещал, что каждого услышит, А потом вдруг позабыл и совесть не колышет? Скажем мы о дяде этом совершенно честно: Пустомеля, пустозвон он и Пустое Место.
Олигархов он клеймит, а на самом деле - Дядя этот паразит на народном теле, Ибо голосует он вместе с олигархами. И такой он не один, а целая партия.
Все они предатели! И такие гады 20 лет не вылезают из Верховной Рады. Для народа все они - ненужное бремя. Ну-ка, дяденьки, с трибуны! Прошло ваше время!
31.07.2012 Пилип Тихий
|
|
|
|
Pylyp
♂
| Date: Нд, 05.08.2012, 17:01 | Message # 35 |
| Что такое «плохо»?
Что такое «хорошо»? Что такое «плохо»? - Маяковский объяснил взрослому и крохе. Ну а как нам объяснить действия политиков, Чтоб ребёнок мог понять правильную критику?
Если дядя депутат. Он в Верховной Раде Давит кнопки все подряд – этот дядя гадит. Мы на выборах ему, прямо в глаза глядя, - Нам такое ни к чему! – скажем – Хватит дядя!
Если дядя мэром был города большого, Земли города продал и много другого. Даже если он поёт, висит на перекладине, Все равно он не герой, дядя этот - гадина!
Если дядя олигархом стал, страну ограбив, Экономику её этим он ослабил, Меценатом стать решил (поделиться краденым) В искренность его не верь, все равно он гадина!
Если дядя обещал, что каждого услышит, А потом вдруг позабыл и совесть не колышет? Скажем мы о дяде этом совершенно честно: Пустомеля, пустозвон он и Пустое Место.
Олигархов он клеймит, а на самом деле - Дядя этот паразит на народном теле, Ибо голосует он вместе с олигархами. И такой он не один, а целая партия.
Все они предатели! И такие гады 20 лет не вылезают из Верховной Рады. Для народа все они - ненужное бремя. Ну-ка, дяденьки, с трибуны! Прошло ваше время!
31.07.2012 Пилип Тихий
|
|
|
|
Milifeska
♀
| Date: Ср, 29.08.2012, 17:53 | Message # 36 |
| вірші просто чудові!
Щастя це коли тебе розуміють, велике щастя це коли тебе кохають, справжнє щастя це коли кохаєш ти!
|
|
|
|
braining
♀
| Date: Пт, 14.09.2012, 16:20 | Message # 37 |
| ЧАС СПИНИТИСЬ?
Так остобридла ця політсатира! Вже б рада я була й покинути її, Та стримує мене надія й віра: Хтось же повинен мить віконечка свої? Багатим наймити наводять чистоту, Бо ті й не знають, скільки сіють бруду! Бідното, розгрібай дорогу майбуттю, Змітай сміття олжі, корупцій, блуду! Читаю Ющенкові «Десять кроків Назустріч людям». Це ж усе – о, небо! – Звучить і нині! Вже за ці два роки Перемусолили чужі слова – на себе! То як же тут спинитись??!!
|
|
|
|
braining
♀
| Date: Пт, 14.09.2012, 16:22 | Message # 38 |
| БРАТ НА БРАТА Що таке громадянська – ми знаємо це досконало, Бо ніде і ні в кого подібних часів на було! Ось у Сирії: щойно повстанство настало – Пораховано жертви: дванадцять вже тисяч лягло! А в Союзі – хто нас рахував і для чого? Все робилось жорстоко і тихо. Вождям на догоду, Бо так вірив народ: ось царизм як зженемо з дороги – Тут і розквіт держави настане! Скінчаться воєнні походи. А чи буде покращення? Ми цього довго не знали. Світ насильства розрушили ми аж «до основанья». Війни ж злидні несуть! А народи полегші шукали… Після війн починається час економік згасання. Ви простіть вже стару, що жахаю вас передчуттями. Хай на голови ваші ніколи таке не впаде! Та не впевнена я, що і нинішня влада, в безтямі, Як сирійський убивця ракети в нас не наведе!
|
|
|
|
braining
♀
| Date: Пт, 14.09.2012, 16:25 | Message # 39 |
| ГРИМНИ, ГРОМЕ, ГНІВУ НАРОДНОГO! Яка це радість – зливи у степах! Це справжнє щастя, а не посто втіха! Кушпелить листя вітер, десь сховався птах… Рве вгору листя вишні і горіха. Мольфара б нам сюди! Західняка! Гуцула! Нехай би хмари всі над Мелітополем розлив! Степи віддячили б! І з пахощем шугнули Віддати все, хто що в чорнозем посадив! … Нема західняка. Притих ОУН-УПА, Що навіть Жуков дій його лякався. При владі – чужаки. Люд гнівом закипа – Ба невіть спікер вже пеерівцям продався. Тож гримни, громе! Бризни блискавками в дощ! Гнів наш за мову хай трусне регіоналів! Не буде владі цій від нас, народу, прощ, Бо знищили вже нам героїв-ідеалів!
|
|
|
|
braining
♀
| Date: Пт, 14.09.2012, 16:27 | Message # 40 |
| СУМНІ НОВИНИ
Закон про мови… проголосували. І пес Литвин все мовчки підписав. Все. Вивернулись знов регіонали, Адам хассапам цілу Раду здав… Культури нашої давно уже немає: Кіно, книгвидав – все в імперії давно. А нині ось – ще й мова вигибає. Чого чекати? Знов в Союз? На дно? Тишком прийшли до капіталу-криміналу: На Україні вся москва кишені набива. На втіху пузаню-регіоналу Співаєм: – «Ще не вмерла, ще жива».
|
|
|
|
Pylyp
♂
| Date: Нд, 03.11.2013, 00:43 | Message # 41 |
| Політику (Із циклу «Поради»)
Політиком щоб вмілим стати Навчитись треба так брехати, Щоб не змогла і рідна мати Брехню від правди відрізняти.
19.07.2013р. Пилип Тихий
Post edited by Pylyp - Нд, 03.11.2013, 00:46 |
|
|
|
braining
♀
| Date: Вт, 05.11.2013, 11:30 | Message # 42 |
| МЕДИЧНА РЕФОРМА 19.06.13 «Працуєт» влада в поті і пилюзі: Ось «медреформу» провела, пізніш – «обговорила». Все «одобрямсів» вимагала та ілюзій, А правду висловить? – всім рота затулили! Питаю якось у хірурга-травматолога: – Подологів готують в нас в Юкрейні? – Шановна, не чекайте ви подолога – Я незабаром буду… лікарем сімейним! Із лікаря конкретної системи Враз зроблять «практика загального»... приколи! Я й педіатр, і стоматолог – от проблеми! А переломи хай лікує… гінеколог. Отак «реформи» й мовні, і пенсійні, В тупих макітрах що позародились, Зведуть державу нанівець в руках непрофесійних… В Лук’янівськім сізо ви б швидш порозмістились!
|
|
|
|
braining
♀
| Date: Вт, 05.11.2013, 11:33 | Message # 43 |
| ПЕРШОТРАВНЕВИМ КРИВАВЦЯМ
01.05.13 Мов кровію людей облиті комуністи, Що на сучасній площі згуртувались… Голодоморники, розстрільні кадебісти Знов гаслами брехні порозкривались! Та гасла їхні – ніби і гуманні, От тільки їх плюють уста лукаві! А Симоненко за роки оці вульгарні – Не попросив прощення у держави! Не попросив прощення у народу За лютість ту, що ніби Сталін учинив! А нині – розгорлавсь! Заколобродив! В митняк нас закликав! Чи зовсім вже здурів? Яких совків вони поназбирали? Одна – до Леніна аж… (тю!) – перехрестилась! Та в комуняцтві – вами б тюрми набивали! Бо «богом» був… бовван! Їх стільки наліпилось!.. Що й Симоненкові – забогувати захотілось!
|
|
|
|
braining
♀
| Date: Вт, 05.11.2013, 11:35 | Message # 44 |
| ДОЛЕНОСНИЙ (ЧИ БЛЕФОНОСНИЙ?) ПРОЕКТ 27.02.13 Скільки словесного сміття сьогодні із кабміну На нас злилось! Вернувся культ особи! Бо «ефективність економіки», що пролунало нині – Допомагає лиш «сім’ї», а всім – не до вподоби! І як міністри там не терли потеруху, І як вони словами лестощів змагались, Щоб «ефективність» довести «нового руху»! …Лиш Опозиції там слова не дісталось! А «міністерства» – як за сталіна – всі знають: В руках режиму – влада судочиння! І в унісон з начальствечком співають, Щоб скласти видимість: – Ми – «за народ»! Невпинно!
|
|
|
|
Pylyp
♂
| Date: Вт, 05.11.2013, 12:52 | Message # 45 |
| Вставай!
Вставай мій народе, АНУМО ДО БОЮ! Бандити задовго керують тобою! Не можна цій владі на довго лишатись! Отож будьмо сильні, НАМ ТРЕБА ЄДНАТИСЬ!
Не ділимось браття на Захід і Схід, Бо в краще життя - ЄВРОПЕЙСЬКИЙ лиш вхід! Беріть в руки зброю, виходьте на двір, Бо краще не буде. БАНДИТАМ НЕ ВІР!
Нам буде не легко, бо це вже війна! Та нас є мільйони, а правда одна! То ж ПРАВДА ЗА НАМИ – Вкраїни синами І ми перемогу здобудемо самі!
13.08.2013р. Василь.
Post edited by Pylyp - Вт, 05.11.2013, 13:02 |
|
|
|
|
|
|