ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Сб, 20.04.2024, 04:13
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
форум сайту Анумо знову віршувать! » Актуальна тема » Політика » Тимошенко Ю. В.: передвиборча програма, інформація...
Тимошенко Ю. В.: передвиборча програма, інформація...
natalya-gurkina    Date: Пн, 14.04.2014, 18:36 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
1038
Тимошенко Юлія Володимирівна



ЧАС ВСТАНОВИТИ СПРАВЕДЛИВІСТЬ!

Громадяни України різної мови, віри, соціального походження, регіону проживання і національності — силою незламності свого духу, мужністю та самопожертвою здолали кримінальну диктатуру.

Після Майдану країна стала іншою, люди справедливо вимагають справжніх, а не бутафорських змін. Усвідомлюю і свою відповідальність за те, що політики досі не побудували гідного життя. Тому, прошу пробачення за власні помилки.

За довгий час незаконного політичного ув’язнення я ще більше утвердилася в тому, що справедливість, захист прав людини, її життя та здоров’я мають стати безумовною цінністю. Боротьба за це — ось моє головне завдання.

Українці здолали диктатуру, проте в наш спільний дім прийшла інша біда. Російська Федерація, всупереч усім міждержавним договорам та нормам міжнародного права, здійснила військову агресію проти України. Нам потрібно негайно посилити армію та захистити державу. Я можу це зробити.

Радикальні реформи потрібно розпочинати негайно — не чекаючи дня виборів. Нехай передвиборчі обіцянки роздають інші, а я відразу буду робити реальні справи. Весь час, відведений на виборчу кампанію, я і моя команда використаємо на втілення конкретних рішень, які дозволять вже сьогодні запустити стратегічні реформи та зміни в ключових сферах нашого життя.

ЗАБЕЗПЕЧИТИ НАЦІОНАЛЬНУ БЕЗПЕКУ І ОБОРОНУ

1. Затвердити нову воєнну доктрину, яка відповідає сучасним військовим загрозам та дозволить дати гідну відсіч військовій агресії проти України.

2. Підвищити витрати країни на оборону та державне замовлення для армії до 5% ВВП.

3. Створити добре оснащену, сучасну професійну контрактну армію та боєздатну Національну гвардію.

4. Розпочати будівництво житла для військовослужбовців та їх родин, зокрема для тих, хто виконував свій військовий обов’язок в АРК.

5. Надати статус учасника бойових дій усім військовослужбовцям, які не зрадили присязі на вірність народу України в АРК. Надати відчутну державну фінансову допомогу сім’ям поранених і загиблих військовослужбовців в АРК.

6. Підписати вже до кінця 2014 р. в повному обсязі Угоду про Асоціацію України з Європейським Союзом, включно із зоною вільної торгівлі та безвізовим режимом для громадян України. Створити механізм координації політики євроінтеграції.

7. Домогтися членства України в Європейському Союзі у найкоротші терміни. Посилити співробітництво з ЄС у сфері Спільної політики безпеки і оборони та Спільної зовнішньої і безпекової політики.

8. Ратифікувати Римський статут для забезпечення Україні права звернення в Міжнародний кримінальний суд у м. Гаага. Звернутися до Суду для зупинення військового захоплення України та притягнення до відповідальності тих, хто вчинив злочини проти людяності.

КРИМ — ЦЕ УКРАЇНА

1. Звільнити Крим від російської окупації.

2. Добиватися компенсації за завдані збитки Україні в Криму через міжнародні суди.

3. Ліквідувати всі елементи залежності України від Росії — енергетичної, економічної, інформаційної. Побудувати дружні відносини з непутінською, демократичною Росією.

4. Створити власний замкнений ядерно-паливний цикл. Збільшити видобуток вітчизняних нафти та газу, розвивати галузь альтернативної енергетики. Зробити основним пріоритетом енергозбереження та прозорість енергетичного сектора.

СТВОРЕННЯ ПРИНЦИПОВО НОВИХ ПРАВИЛ УПРАВЛІННЯ КРАЇНОЮ ЗА УЧАСТІ ГРОМАДЯН ТА ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА

Після того як українці, ризикуючи своїми життями, довели, що вони гідні жити у європейській, демократичній країні, політики більше не мають права ізолювати їх від впливу на ухвалення державних рішень.

Воля громадян повинна бути вище волі політиків і враховуватися постійно, а не лише раз на 5 років, коли люди віддають свій голос за кандидатів на виборах. Тому необхідно:

1. Запровадити механізм приватного обвинувачення, коли громадяни можуть напряму звертатися до суду для притягнення до відповідальності чиновників, які порушують права людини та закони.

2. Провести люстрацію і притягти до відповідальності суддів, прокурорів, працівників міліції, всіх посадовців, причетних до політичних переслідувань, порушень прав людини, неправосудних рішень, невиконання рішень Європейського суду з прав людини та до корупції.

3. Скасувати недоторканість народних депутатів, суддів та Президента України. Запровадити дієвий механізм імпічменту Президента.

4. Запровадити механізм відкликання народного депутата та щорічне декларування чиновниками своїх доходів та видатків.

5. Вдвічі скоротити витрати на утримання влади.

6. Забезпечити безумовне виконання норми Конституції щодо права громадян на проведення мирних зібрань та протести без будь-яких дозволів та обмежень. Заборонити використання міліцейських спецпідрозділів для будь-якого обмеження цих прав.

7. Розширити межі застосування Закону «Про доступ до публічної інформації» та відповідальність за його невиконання.

8. Закріпити створення незалежних експертних громадських рад при органах влади із правом голосу та функціями здійснення громадського контролю.

ВІЛЬНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО — УСПІШНА ДЕРЖАВА

1. Запровадити економічну політику, керуючись принципами «Акту малого бізнесу для Європи».

2. Зменшити на порядок кількість дозвільних документів і ліцензій для ведення бізнесу.

3. Запровадити заявницький принцип відкриття власної справи. Достатньо лише повідомити контролюючі органи і розпочинати бізнес.

4. При створенні нових виробничих потужностей та робочих місць в Україні — звільняти інвесторів від податків при реалізації продукції на експорт.

5. Сповідувати принцип найменшого втручання держави в справи бізнесу. Ліквідувати податкову міліцію.

6. Запровадити систему електронного Уряду, у т.ч. електронний документообіг та дистанційну форму надання послуг, коли кожна людина може звернутись до органів влади за допомогою Інтернету.

7. Ухвалити новий закон про державні закупівлі без корупції.

8. Визначити одним із головних пріоритетів держави недопустимість продажу неякісних продуктів харчування та питної води. Запровадити тотальну перевірку їх якості.

9. Провести державний екологічний аудит підприємств, провести їх примусову реконструкцію та модернізацію задля забезпечення екологічної безпеки країни.

РОЗУМНІ ПОДАТКИ, РОЗВИНЕНА ЕКОНОМІКА, ЗАМОЖНІ ГРОМАДЯНИ

1. Радикально зменшити кількість існуючих податків та зборів — із більш ніж ста до семи, а процедуру їх сплати — максимально спростити.

2. Після стабілізації соціально-економічної ситуації розглянути питання про зменшення ставок основних податків.

3. Встановити податкове сприяння підприємствам, які вкладають кошти в розвиток високотехнологічного виробництва та IT-сфери.

4. Демонополізувати економіку шляхом переходу від олігархічної системи до економіки середнього класу.

5. Продовжити мораторій на продаж сільськогосподарських земель. Одночасно забезпечити можливість продажу державі земельних паїв за ринковою ціною.

6. Право володіння землею надавати тільки українським громадянам та обмежити концентрацію землі в одних руках. Річну орендну плату за сільськогосподарську землю законодавчо закріпити на рівні 10% її ринкової вартості. Продовжити безкоштовну видачу актів права власності на землю.

7. Запровадити накопичувальну пенсійну систему, ліквідувати спеціальні пенсії та пільги для всіх високопосадовців.

8. Поступово збільшити розмір прожиткового мінімуму, який повинен відповідати реаліям сучасного життя.

9. Заборонити стягувати пеню за заборгованість із комунальних платежів, поки істотно не підвищиться рівень життя громадян.

10. Забезпечити гарантований рівень первинної та невідкладної медичної допомоги за рахунок бюджетного фінансування.

11. Надати пільги роботодавцям, які добровільно фінансуватимуть медичне страхування своїх робітників.

12. Запровадити фінансову та економічну політику, яка призведе до суттєвого зниження відсоткової ставки по кредитах на розвиток підприємництва.

ЛІКВІДУВАТИ КОРУПЦІЮ

1. Надати широкі повноваження, зокрема, право на провокацію хабара незалежному Національному антикорупційному бюро.

2. Надати громадянам право вести приховану аудіо- відеореєстрацію під час спілкування з корумпованими чиновниками та звертатися напряму в оновлені, чесні суди для притягнення корупціонерів до кримінальної відповідальності.

3. Перевірити відповідність витрат і вартості майна чиновників та членів їхніх сімей задекларованим доходам.

4. Запровадити податок на розкіш не лише для фізичних, але й для юридичних осіб, на яких чиновники-корупціонери записують своє майно, уникаючи оподаткування.

5. Здійснити ревізію та міжнародний аудит результатів державних закупівель і приватизації, здійснених попередньою владою.

6. Арештувати і повернути Україні незаконно відчужену власність та кошти держбюджету, які корупційним шляхом були виведені за кордон.

7. Перекрити канали виведення олігархами з України в офшори мільярдів доларів. Змусити олігархів сплачувати податки у повному обсязі в Україні.

8. Відкрити по всій країні мережу «універсамів адмінпослуг», щоб громадянин в одному місці, в зручний для себе час, без черг та хабарів міг отримати пакет адміністративних послуг від держави.

ЧЕСНІ СУДИ — СПРАВЕДЛИВЕ ПОКАРАННЯ

1. Відновити самостійність судової влади та незалежність суддів, поставити їх під контроль суспільства.

2. Створити рівні можливості для захисту своїх прав і свобод громадянами через суд, незалежно від їхнього соціального статусу чи майнового стану.

3. Провести реформу пенітенціарної системи, яка в сучасній Україні перетворилася з виправної на систему тортур та знущань над особистістю.

4. Істотно скоротити кількість ув’язнених, засуджених за незначні злочини, — сидіти в тюрмах повинні тільки справжні злочинці, які становлять реальну загрозу для суспільства, а не середній клас, який відмовляється платити хабарі.

РОЗВИТОК РЕГІОНІВ — ЗАПОРУКА ЄДНОСТІ КРАЇНИ

1. Розширити повноваження та фінансову самостійність регіонів відповідно до Бюджетного кодексу, підготовленого моїм урядом у 2009 році. Більшість зароблених регіонами коштів повинні залишатися на місцях, а не перераховуватися в Київ.

2. Провести реформу місцевого самоврядування, значно розширивши права регіонів у відповідності з принципом субсидіарності та Європейською хартією місцевого самоврядування.

3. Скасувати місцеві державні адміністрації, надавши право обласним та районним радам формувати власні виконавчі комітети.

4. Зберегти статус української мови як єдиної державної. Гарантувати російській мові, іншим мовам національних меншин офіційний статус в регіонах, де за це виступає переважна більшість громадян.

5. Сприяти загальному порозумінню між церквами, гарантувати рівні права та однакове ставлення до всіх релігійних конфесій, не допускати втручання держави у внутрішні справи церков.

УСПІШНА МОЛОДЬ — ГАРАНТІЯ ОНОВЛЕННЯ КРАЇНИ

1. Забезпечити відразу після стабілізації фінансово-економічної ситуації — підвищення стипендій для студентів до рівня прожиткового мінімуму, їх регулярну індексацію.

2. Запровадити державні гранти на отримання вищої освіти як в Україні, так і у провідних університетах світу.

3. Вдосконалювати систему зовнішнього незалежного оцінювання, як доведену на практиці гарантію захисту від корупції при вступі до вузу.

4. Заборонити платні послуги для студентів-бюджетників. Виключити можливості свавільного підвищення оплати навчання для студентів- контрактників.

5. Гарантувати перше робоче місце випускникам ВНЗ, котрі навчалися за держзамовленням.

6. Відновити роботу закритих попередньою владою шкіл та дитсадків, почати повернення їх приміщень місцевим громадам.

***

Вірю, що спільними зусиллями, терпінням і важкою працею, єдністю та силою духу ми зможемо захистити нашу країну, відновити її економічну могутність, вплив та авторитет.

Разом ми зробимо так, щоб кожен громадянин нашої багатоманітної держави почував себе комфортно і безпечно на своїй землі.

Ми такі різні, але ми одна єдина Україна.

Ми будемо щасливими.
Attachment: 2062944.jpg (29.7 Kb)


Всім гарного дня;) ))))
 


Koshkina    Date: Вт, 15.04.2014, 08:58 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
34
Тільки по ній проїхав каток Януковича...........А Порошенко де тоді був? Здається він навіть працював в Кабінеті Міністрів  при правлінні Януковича.........

Поезія - це завжди неповторність,
якийсь безсмертний дотик до душі...
 


karas    Date: Нд, 04.05.2014, 17:07 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
156
Я , особисто , ще неопреділися з кандидатом, хоча по чесності , козацькій відвертості ( тут я згадую як козаки писали листа турецькому султану , із картини Рєпіна), Ляшко мені подобається найбільше , хоча йому бракує може політичної толерантності , але хіба це основне ... Але одна можу сказати про Тимошенко , ( не хочу обговорювати тему про те хто скільки вкрав , чи Порошенко більше чи Тимошенко, я їм не суддя , і не Янукович , щоб когось з них садити в тюрму) , коли прийшла Тимошенко як премєр міністр до влади ( в 2005 році) , я як раз оженився ( хоча для декого  в мої літа це здасться дуже пізно, ясно що перший раз), і ми довгий час жили на одну мою зарплату , і добре жили , ще й відкладали гроші на різні покупки, бо жінка не мала роботи , тому думаю , як економіст  і премєр вона була в силі вийти тоді з кризи , чи вистарчить її на більше , не знаю. В той час я познайомився з багатьма людьми , які напряму спілкувалися , чи допомагали Юлії , ( правда не знаю де і коли ) , в різних складних державних і особистих проблемах , і знаю одне , на відміну від Ющенко - Тимошенко - своїх не здає. Я зустрівся з однією жінкою , ( яка далеко не політик) , скромною селянкою , яка допомагала ( правда вона не призналася де і коли ) вирішувати якісь особисті проблеми в Тимошенко (  то було ще раніше  багато перед тим ,як вона , Тимошенко , працювала в уряді Лазаренка) , то коли Тимошенко вже "обросла пірям" , вона відвдячилася цій жінці , допомогла добудувати хату , навіть купила машину ( правда недорогу , але вона до сих пір на ній їздить ) . А потім ще зустрічав декількох людей і політиків і  які зовсім до політики не мали ніякого відношення - і вона усім відвдячилася. Ці люди стояли за нею горою і під тюрмою де сиділа Тимошенко , виборювали її права в судах , відстоюючи її позицію. Не хочеться і вірити чуткам про її мільйони , але і не буду заперечувати , але знаю , від людей близьких Тимошенко - вона вміє відвдячити усім хто стояв за неї , а нашому нелегкому світі це щось таки вартує. Але вибір треба робити серцем і розумом , тому зважити всі за і проти нам дуже важко , адже з цієї скупої інформації , навіть про особистість Тимошенко як людини - важко зробити якісь висновки, але факти є факти ! Колись з Києва приїжджав до нас один працівник Верховної Ради ( чи він там секретар , чи ще хтось інший, але як він казав - розносив документи на робочі місця депутатів ) , і розповідав - Тимошенко , це та людина яка половину собі взяла , але половину віддала людям , а це в наш час , дуже важливо , на тлі того , що всі ( досі урядовці в Україні , як він казав , брали собі левову частку ( тобто все найкраще , а лишали в казні держави , чи не третину , або і менше від бюджету ) тобто як кажуть - усі і президенти і премєри , міністри і урядовці - крали безбожно , а вона по людськи - половину собі , половину людям, але це мабуть слухи , бо достеменно ж ніхто не буде знати . Не знаю чи то плюс чи мінус - за що купив , за те продав. Але хто б не прийшов - хлебтати цю Януковицько-Путінську закваску буде дуже важко , і хто це витримає , чи вже обкурений владою урядовець , чи новоспечений ... Але будь хто щоб не робив - мусить робити непопулятні рішення , і закони , і тому довго буде дуже важко протриматися... Але ж нам треба зробити свій вибір і то ОБОВЯЗКОВО !!!

надія-крок до майбутнього
 


virchi    Date: Нд, 04.05.2014, 20:25 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Мені подобається в кожному кандидатові щось своє. От якби міксувати усіх, гарний президент отримався б! :)
Тимошенко не виграє виборів. Здається їй готується крісло глави Уряду. До речі, за новим законодавством, повноважень у нового очільника Уряду буде більше, а ніж у президента...


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


juliop13543    Date: Ср, 21.04.2021, 14:00 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
1
Всем привет!Я бы хотел посоветовать онлайн казино https://cosmolot24.com.ua/. Я давно хотел перестать работать физически и перейти на заработок в интернете. И недавно наткнулся на этот сайт. Сначала играл демо-игры. Потом решил внести депозит. Спустя мне удалось выиграть 9000 гривен, мне не верилось, что я смогу получить эти деньги, но нет. Через 20 минут мои деньги уже лежали на моей карте. Всем советую опробовать данное казино, так как здесь реально можно заработать очень даже неплохие деньги, не работая 8 часов на реальной работе.
 


форум сайту Анумо знову віршувать! » Актуальна тема » Політика » Тимошенко Ю. В.: передвиборча програма, інформація...
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz