Наталочка Туранова
|
|
VovaZorro
♂
| Date: Вт, 01.07.2014, 16:37 | Message # 1 |
| Наталочка Туранова народилась 1980 р в Пирятинському р-н.
Що тобі до того сонце ясне Що нема в душші моїй тепла ? Вже давно життя мого прикраси Вишня білим цвітом залила.
Мабуть покохала я не вчасно Що минуло - не повернеш знов Що тобі до того сонце ясне Що вмира в душі моїй любов ? (9.12.1997)
Відцвітає калина.
Відцвітає калина,відцвітає весна Ти приходиш до мене в давніх трепетних снах Я плекаю надію нам зустрітись ще раз Відцвітає калина ,залишаючи нас. Ніжний подих акацій ,розвіває печаль Відцвітає калина і нікому не жаль Відцвітає калина - крок останній весни І немає наапевно тут твоєї вини. (25.08.1998)
Я забыт всеми и во век я буду жить скитаясь Ты не узнаешь человек кого ,чего я таюсь...
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Ср, 09.07.2014, 09:23 | Message # 2 |
| Вірші чистої душі , вірші виплеканої любові із болю , вірші які кличуть серце лише любити , закликають бачити любов у всьому , бачити по новому , бачити чистотою квіту вишні і калини , прекрасно !
надія-крок до майбутнього
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Ср, 09.07.2014, 13:10 | Message # 3 |
| Погоджуюсь з попереднім коментарем. Сподобалися вірші, та найбільше "Відцвітає калина". Дякую за публікацію.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
VovaZorro
♂
| Date: Ср, 09.07.2014, 15:49 | Message # 4 |
| Дякую за позитивні коментарі (оцінку)... Так як писалось на двох мовах (укр і рос ) то я спочатку викладу на українській мові... Ось мені ( із двох десятків віршів ) найбільше спобобався ось цей :
Життя прожити - поле перйти Комусь гладеньке а комусь тернисте Для когось розквітатимуть сади А хтось із сліз низатиме намисто. Хтось буде йти життям,як через рай А хтось і на землі побачить пекло Комусь промовить доля : - "Не вмирай" ! А хтось з літами в пам'яті померкне. Не треба смерті й зла у світ нести І за добро віддячувати кровю Щоб нам життя,як поле перейти Із Вірою,Надією,Любов'ю. (16.02.1998)
Я забыт всеми и во век я буду жить скитаясь Ты не узнаешь человек кого ,чего я таюсь...
|
|
|
|
poshipelov
♂
| Date: Пт, 27.01.2017, 12:04 | Message # 5 |
| Життя не поле... назад не можна повернуть Лише вперед , по самій кромці рову Ями, прірви....якусь можливо й загорнуть А можна.... викопати й нову...
|
|
|
|
kristinka10
♀
| Date: Вт, 31.07.2018, 10:54 | Message # 6 |
|
|
|
|
|