Зустріч користувачів
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 20.05.2008, 21:05 | Message # 1 |
| Мені стало цікаво почути думку користувачів на тему " давайте ми усі зустрінемось " хочу подивитись як до цього поставились би користувачі Додано (20.05.2008, 21:05) --------------------------------------------- так, але потрібен спонсор
Proza efekt
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 27.05.2008, 15:52 | Message # 2 |
| Тему перемістив до розділів "Поезія - це завжди неповторність » Навколо поетичного сайту » . Хоч мало чолові відоповіли, але бачу, що усі не проти зустрічі. Це добре, але ось один із користувачів вірно підмітив - треба спонсор. Хоча якщо чогось забажаєш, ніщо не зможе зупинити
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Чт, 29.05.2008, 16:05 | Message # 3 |
| Думаю, що коли у людей є дійсно бажання зустрітися то вони зустрінуться))))))
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
Чолгош1901
♂
| Date: Пн, 14.07.2008, 04:52 | Message # 4 |
| В принципі чисто як людина мені тут прямо скажу що ніхто особливо не подобається тому сенсу в цьому з"їзді не вбачаю. А так -- гривень 300 з кожного і зустріч гадаю готова -- в межах України недорого, це не в Новосибірськ і не на Сахалін кататись.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пн, 14.07.2008, 10:17 | Message # 5 |
| Згоден. Така сума десь потрібна, але не кожен готовий її викласти
|
|
|
|
Равашоль_
♂
| Date: Пн, 28.07.2008, 19:59 | Message # 6 |
| Значить і не хочеться по-справжньому нікому Хоча мені важко уявити як би це виглядало -- просто стояли б і вели світські бесіди чи якось по-іншому
Дівчинка з сонячним іменем Рита дупу чесала шматком динаміту. Вибух почули на вулиці Жданова, ноги -- в Черемушках, дупа -- в Чертаново.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 29.07.2008, 03:18 | Message # 7 |
| А Ви що, ні разу не були на засіданнях поетичних клубів?
|
|
|
|
Равашоль_
♂
| Date: Ср, 30.07.2008, 21:15 | Message # 8 |
| Таки ні, не був... Просто до своєї писанини ніколи не ставився серйозно, та власне і зараз не ставлюсь, тому не мав схильності відвідувати з цього приводу які-небудь спеціальні наради А якщо Ви кажете "засідання" то виходить іще й приміщення знадобилось би...тоді справді непросто.
Дівчинка з сонячним іменем Рита дупу чесала шматком динаміту. Вибух почули на вулиці Жданова, ноги -- в Черемушках, дупа -- в Чертаново.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 31.07.2008, 14:50 | Message # 9 |
| Можливо й не таке слово вжив. Засідання Баштанського поетичного клубу "Роксолана" відбувається у центральній районній бібліотеці.
|
|
|
|
ВолодимирСновида
♂
| Date: Пт, 12.09.2008, 02:31 | Message # 10 |
| А що? Класно би було в живу поспілкуватися з деякими цікавими користувачами сайту.І взагалі просто потиснути руку людям яких поважаєш Приблизно місяць липень в Києві... 2009р. Тільки от в людей з грошима проблеми... треба спонсора.
Володимир Сновида мій автар -- це моя фотка коли я дуже злий
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пт, 12.09.2008, 14:26 | Message # 11 |
| Ну так про що і розмова Хоча з іншої сторони - якщо будуть кошти, то краще провести конкурс, а ще краще - видати збірку віршів нашого сайту.
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Сб, 11.07.2009, 10:41 | Message # 12 |
| не так вже й багато)))
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Сб, 11.07.2009, 16:40 | Message # 13 |
| я нічого не оцінюю.. залежно від того який зовнішній-внутрішній вигляд... от недавно народ з рамблера видавав збірку спільну то вийшло близько 200 гривень з людини... там формат А-5, 115 сторінок.. чорно-біла.. я тему робила... можете глянути щоб мати приблизну уяву
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Сб, 11.07.2009, 20:22 | Message # 14 |
| http://virchi.pp.net.ua/forum/28-181-1 тираж там був невеличким... а щодо кольору і всього іншого то це ж не є проблемою.. питання в іншому. що це має бути, яким воно має бути, для чого? і потім, вже думати далі... як, що, коли))))) а ви що думаєте з цього приводу? ))))
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
shetamara
♀
| Date: Пн, 13.07.2009, 23:04 | Message # 15 |
| Я - за зустріч, а не за збірник. Хоча про цю зустріч тільки говоримо вже другий рік, а дій ніяких...
Любити - це значить бачити диво, яке інші не помічають. (Слова невідомого автора)
|
|
|
|