Підвищення рангу
|
|
|
|
Співанка
♀
| Date: Ср, 06.08.2008, 10:48 | Message # 1 |
| Друзі, створюю це голосування, тому що по-моєму деякі поети заслуговують вищого рангу. Голосування триватиме 3 дні. Можна обирати більше ніж одного користувача! Поспішайте! PS: Якщо у вас є якісь інші претенденти напишіть їх імена!
Post edited by Співанка - Ср, 06.08.2008, 10:54 |
|
|
|
virchi
♂
| Date: Ср, 06.08.2008, 17:47 | Message # 2 |
| На жаль, Світлано ( Співанка ), я не можу підвищити ранг користувачів , адже він підвищується автоматично самимою управляючою програмою серверу, на якому розміщено наш сайт. Ранг залежить від кількості коментарів у новинах та статтях, кількості піблікацій новин, статей (віршів, прози). На підвищення впливає і кількість тем та повідомлень на Форумі. Одним словом - уся активність користувача на сайті. Може бути так, що надрукувавши у каталозі "Поезія та проза" до 30-40 творів та більше 200 коментарів можна мати І ранг - "любитель поезії", а можна надрукувати по 5 віршів, 2-3 новини ("Новини сайту"), 5-6 повідомлень на форумі і кілька тем і мати ІІ чи ІІІ ранг. Отже робимо повторно висновок - чим Ви активний в усіх розділах сайту, тим більша ймовірність автоматичного підвищення рангу.Можливо Ви скажете, що це несправедливо, але ж повинні бути механізми нагород, які не залежать від власника сайту А результати Вашого опитування я обов*язково врахую. 2 користувачам, у яких буде найбільше балів, я підвищу на 1 бал рівень довіри. Згодні?
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Співанка
♀
| Date: Ср, 06.08.2008, 21:36 | Message # 3 |
| Ну.................. Якщо це не є можливим, то можна згодитись із вашою пропозицією!
|
|
|
|
shetamara
♀
| Date: Ср, 06.08.2008, 22:24 | Message # 4 |
| Хоча тут усі перечислені учасники мають найбільше прав на підвищення рангу, я пропоную Любомира за те, що він пише цікаві рецензії і без нього на сайті чогось не вистачає... Думаю, що він скоро повернеться і у нього усе владнається.
Любити - це значить бачити диво, яке інші не помічають. (Слова невідомого автора)
|
|
|
|
Abigel
♀
| Date: Чт, 07.08.2008, 00:35 | Message # 5 |
| І я згідна з пані Тамарою! Пропоную підвищити ранг Любомирові, бо він і справді пише прекрасні рецензії, гарні твори і є активним користувачем!!!
|
|
|
|
Співанка
♀
| Date: Чт, 07.08.2008, 11:53 | Message # 6 |
| Я погоджуюсь щодо Любомира (lyubuk) його твори і рецензії є неповторними на цьому сайті. А ще дуже хотілось відмітити Аню (Юта), що є новатором і, як на мене, модерновим поетом. Хоча... всі, вище вказані поети заслуговують +1.
|
|
|
|
Архип
| Date: Чт, 07.08.2008, 16:59 | Message # 7 |
| +1 Юта +1Abigel ....... Але ще є багато тих кого можна було б вписати!!!!!
|
|
|
|
Співанка
♀
| Date: Сб, 09.08.2008, 08:25 | Message # 8 |
| Я згодна, але це моє пробне опитування. Тому вписала імена найактивніших сайтівців. Додано (09.08.2008, 08:25) --------------------------------------------- Сьогодні останній день опитування, для тих хто не встиг, ще є час до 10:48. Поспішайте!
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Сб, 09.08.2008, 18:46 | Message # 9 |
| Поки за результатами lyubuk - 5 балів, Abigel - 4 бали. Можливо щось зміниться. Будемо чекати
|
|
|
|
Співанка
♀
| Date: Сб, 09.08.2008, 23:46 | Message # 10 |
| Опитування закінчено! І найбільшу кількість балів набрали lyubuk і Abigel. Тепер чекаємо поки Адмін (вельмишановний ) додасть переможцям по плюсику до репутаціїї. Вітаю переможців!!!
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Нд, 10.08.2008, 19:18 | Message # 11 |
| Я б додав і без поважного слова, Співанко, адже це вибір користувачів! Вітаю lyubuk і Abigel з підвищенням рівня довіри!
|
|
|
|