karas
♂
| Date: Пт, 05.11.2021, 19:29 | Message # 1 |
| Де ми живемо , в якій країні , як ми живемо і чого хочемо . Книга про потреби людини в суспільстві , і пропозиції як правильно жити .
надія-крок до майбутнього
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Пт, 05.11.2021, 19:31 | Message # 2 |
| КНИГА НА ФЕЙСБУЦІ https://www.facebook.com/%D0%A3%...._manage
Мене хвилює життя кожної людини . Так багатьох людей це хвилює , але не всі хочуть діяти в імя кожної людини , в імя добрих людей і добрих справ , я маю дуже багато пропозицій , і головне як це зробити на практиці , і тому створив цю сторінку , хто зі мною і хто має які пропозиції - пишіть , може спочатку тут знайдемо спільну мову , а згодом перейдемо і до спільної справи . Кому цікаво - читайте і пишіть ...
надія-крок до майбутнього
|
|
|
|
spydut
♂
| Date: Вт, 30.11.2021, 17:28 | Message # 3 |
| Я думаю багатьом людям цікаво - а як це жити краще . Але цікаво ще тому , бо багато чекають що краще за них хтось побудує чи зробить . Телебачення нам дає новини , але не дає як це використати для покращання життя . Новина - це факт , але деколи і не переконаний і не підтверджений , і ми і до цього звикаємо , можливо так і треба нам жити - лише слухати , а не реагувати . Я вже писав що в мене є друг по переписці , заочно , бо ми живемо досить далеко , але деколи спілкуємося по пошті , і тому знайшли спільні інтереси не тільки в поезії , але і життєві , хоча є велика різниця у віці . Можна сказати що цю книгу пишемо в деякому ракурсі разом , бо я черпаю багато цікавого від нього , а я йому шукаю різні теми і проблеми , і тоді він намагається згідно своєї системи її озвучити , пояснити і прояснити деякі питання і згодом зрозуміти - як це виконувати щоб змінювати наше життя . І тому прошу вас - зацікавтеся всіма темами , тим більше що автор цієї книги вже озвучив її на фейсбуці і тут тільки починає повторювати цю книгу і інші свої книги . Бажаю всім активності і активної участі , ДЛЯ ДОБРА СВОГО ОСОБИСТОГО І ДОБРА НАШОЇ ДЕРЖАВИ - УКРАЇНА .
Шукати ! В подорожі світ , і кожен день - життя обнова .
|
|
|
|