"Лист другу зі Сходу!"
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Чт, 13.03.2014, 11:11 | Message # 16 |
| Автор: Віталій Назарук (Луцьк) Молитва при житті
Мій Господи молюся я Тобі, Що ім’я записав моє у книгу, Що шлях життєвий визначив мені, А з татових грудей розплавив кригу.
Молюся, Отче, за гріхи батьків, За грішні вчинки славної родини, Молюсь за друзів тих, яких зустрів, За честь і славу неньки України.
Молитись буду перед вівтарем, Щоб щастя нам приносило причастя, Щоб світ сіяв і зник сердечний щем, Щоб у житті завжди родило щастя.
Я на колінах попрошу Тебе, Згуртуй народ і дай йому краплину Простого щастя і життя тепер, Щоб ми любили рідну Україну!
Attachment:
3587361.jpg
(62.9 Kb)
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Чт, 13.03.2014, 11:21 | Message # 17 |
| Віталій Назарук (Луцьк) В Україні живу
В Україні живу, де Полісся й Карпати, Стяг єдиний несу, мрію сіяти й жати, Об’єднати Донбас аж до Чорного моря, Щоб їх вогник не згас – не було більше горя.
Щоб на новім мості українці зустрілись І, щоб всі вороги у Дніпрі потопились, Бо держава у нас, як єдина родина, Сини й доньки, прошу: Бережіть Україну!
І під стягом своїм заспіває ще доля, Ми підемо грудьми за єднання і волю, І кордон наш із рук обніме Україну, Бо земля для всіх нас, наче матір – єдина!
Attachment:
2831556.jpg
(92.0 Kb)
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Чт, 03.04.2014, 16:37 | Message # 18 |
| Автор цього вірша Оксана Максимишин-Корабель. Вже все позаду, але залишається память.. яка є спільною для нас всіх. Тому у тему "Лист другу зі сходу" я додаю це відео... заради майбутнього. ____________ Присвята пам'яті героям Небесної Сотні - Мамо, не плач
сл. Оксана Максимишин-Корабель муз. Михайло Олійник соліст - Петро Радейко (Львівська Національна опера)
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|