Вірші про вовчика
|
|
maja
♀
| Date: Вт, 27.10.2015, 13:29 | Message # 1 |
| Привіт. Маю проблему. Донечка (3,5) відмовляється йти в садочок, бо злякалася на виставі вовчика. Якось до садочка ще доводимо, а в той зал, де була вистава, не ходить категорично. Психолог радить з вовчиком подружитися. Мала дуже любить поезію. Можливо хто має в своїй творчій шухляді дитячі вірші по доброго вовка? Буду дуже вдячна.
На все можна дивитися з різних сторін
|
|
|
|
iakhnevich
♀
| Date: Вт, 26.04.2016, 12:25 | Message # 2 |
| Друзі.
Вовчик лісом мандрував, Ягідочок назбирав. Раптом стрів мале зайчатко – Загубилося від татка. Слізки ніжно повтирав, Ягідками годував. Малюка він заспокоїв: Гладив лапкою-рукою, І ще казочку казав Й в лісі татка відшукав. Відтепер, вони вже друзі Разом граються у лузі. :s-8:
Хвала Тобі, Ти Альфа і Омега! Ти – Той, що був, що є, завжди живий! Я іншого не хочу оберега, Бо Ти Хранитель Вічний, дорогий.
|
|
|
|
Tolik
♂
| Date: Сб, 25.03.2023, 20:11 | Message # 3 |
| Спасибо за информацию!
|
|
|
|
bossboja
♂
| Date: Нд, 03.09.2023, 17:25 | Message # 4 |
| дякую, кртуо!
|
|
|
|
inessa1602
♀
| Date: Сб, 20.01.2024, 16:13 | Message # 5 |
| У лісі жив веселий вовчик,Всіх дітей він запрошує в гості. Він смішний і добрий, як сонечко весняне, З ним завжди грається весела ватага.Вовк — це не страшний, а ще й друг пушистий,З ним гратися легко і весело, без тривоги. Він наш захисник і в лісі, і в гаю, І завжди готовий до дружньої гри з нами.Так будьмо друзями, із вовчиком граємо,В лісі природи чудової досліджуємо. І пісні весняні щасливо співаємо, Серцями великими, як волі вітерцями.Вовчик наш друг, він завжди з нами,Весело з ним і щасливо, як у казці. Бо в дитинстві усе можливо, як у мріях, З вовчиком-дружиною в світі чарівнім і яскравим.
|
|
|
|
aemalkiev
♀
| Date: Вт, 21.05.2024, 20:01 | Message # 6 |
| Вовчик лісом мандрував, Ягідочок назбирав. Раптом стрів мале зайчатко – Загубилося від татка. Слізки ніжно повтирав, Ягідками годував. Малюка він заспокоїв: Гладив лапкою-рукою, І ще казочку казав Й в лісі татка відшукав. Відтепер, вони вже друзі Разом граються у лузі.
|
|
|
|
VovaDmitrik
♂
| Date: Чт, 06.06.2024, 16:08 | Message # 7 |
| Обожнюю ці дитячі віршики.
|
|
|
|
VovaDmitrik
♂
| Date: Пн, 10.06.2024, 08:16 | Message # 8 |
| Хочу додати ще пару слів. Сподіваюсь, ваша донечка вже нічого не боїться, а радіє дитинству. Я обожнюю дитячі віршики. До речі, ви знаєте, які є риси у вихованих дітей? Цей ресурс - це просто знахідка для мене. Тут можна знайти цінні поради й рекомендації, що стосуються виховання й психології дитини в цілому. Отже, я зробив висновок, що дані статті пишуть не просто хороші дитячі психологи, але й досвідчені батьки по сумісництву. Інформація й справді корисна.
|
|
|
|
milana1706
♀
| Date: Пн, 01.07.2024, 13:32 | Message # 9 |
| Так багато цікавих людей і талановитих) супер!
|
|
|
|
milana1706
♀
| Date: Пн, 01.07.2024, 13:33 | Message # 10 |
| Так багато цікавих людей і талановитих) супер!
|
|
|
|
Одини
♂
| Date: Пн, 23.09.2024, 15:17 | Message # 11 |
| круто, що у у нас така милозвучна мова)
|
|
|
|