Налет в чайнике.
|
|
Sofia850
♀
| Date: Чт, 25.04.2024, 18:19 | Message # 1 |
| Всем привет. Дорогие друзья а подскажите что значит белый налет в чайнике после кипячения и откуда он вообще берется?
|
|
|
|
Amerika0
♀
| Date: Пт, 26.04.2024, 06:13 | Message # 2 |
| да это все конечно берется от воды. так что просто по чаще кипятите чайник и не партесь с этим. это я так конечно делаю.
|
|
|
|
Lenusik07
♀
| Date: Пт, 26.04.2024, 06:22 | Message # 3 |
| Доброго ранку. Знаєте білий накип в чайнику береться звичайно ж від води. Адже вона у нас зараз не ідеальна. І ось щоб її не було я стала купувати воду очищену. І з нею чайник чистий. А ви якщо хочете знати все детальніше про накипу ось вам сайт на якому все добре написано. І це вам відкриє очі напевно на багато що, як і мені.
|
|
|
|
DavidChandter
♂
| Date: Сб, 27.04.2024, 18:44 | Message # 4 |
| Прокип'ятіть воду з лимонною кислотою і той накип видалиться.
|
|
|
|
prosto_credit_ua
♂
| Date: Ср, 29.05.2024, 11:23 | Message # 5 |
| Лимонка здорово помогает
https://prostocredit.com.ua/
|
|
|
|
sovaauto
♂
| Date: Чт, 15.08.2024, 08:59 | Message # 6 |
| Привіт! Білий наліт у чайнику після кип'ятіння — це накип, що утворюється через солі кальцію та магнію, які містяться у воді. Коли вода кип'ятиться, ці мінерали випадають в осад і з часом накопичуються у вигляді білого нальоту на стінках чайника. Чим жорсткіша вода, тим більше накипу утворюється. Це явище абсолютно нормальне, і від нього можна позбутися, періодично очищуючи чайник за допомогою лимонної кислоти або оцту. Якщо чайник потребує серйозного очищення, радимо регулярно проводити профілактику, щоб продовжити термін його служби.
|
|
|
|