ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Чт, 14.11.2024, 08:43

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Лазерна корекція зору у Львові
bewok    Date: Чт, 24.10.2024, 08:01 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Привіт! Я давно думаю про лазерну корекцію зору, але все ще не можу наважитися. Знаю, що це досить популярна процедура, і багато хто її робить, але в мене є певні страхи. По-перше, це операція на очах, і якось страшно, що щось піде не так. По-друге, я не впевнений, чи зможе вона дати ідеальний результат. Я чув різні відгуки — у когось зір відновився повністю, а в когось, начебто, знову почалися проблеми через кілька років. Хотілося б почути ваші думки або досвід. Можливо, хтось вже робив таку операцію або знає більше про ризики і переваги?

Muha    Date: Чт, 24.10.2024, 08:03 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Щодо довготривалого ефекту, це індивідуально — у когось зір тримається на відмінному рівні роками, а у когось можуть відбутися зміни через природне старіння очей або інші фактори. Якщо ти вагаєшся через незначні проблеми із зором, можливо, варто звернутися до лікаря, щоб зробити детальнішу діагностику і зрозуміти, чи варто робити операцію саме зараз.

Lena    Date: Чт, 24.10.2024, 08:04 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я теж замислювався про лазерну корекцію, але поки що не зробив. У мене є знайомий, який робив цю процедуру кілька років тому, і зір у нього почав поступово погіршуватися знову через 5 років після операції. Лікарі йому сказали, що це не через помилку процедури, а через природні зміни в оці, які з часом можуть відбуватися. Тому я трохи вагаюся. І ще, як думаєш, чи є сенс робити її, якщо зараз зір не такий вже і поганий, наприклад, мінус 2? Чи краще зачекати, поки він стане гіршим?

AnnaAnna    Date: Чт, 24.10.2024, 08:06 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Привіт! Я робив лазерну корекцію зору у Львові https://visium.com.ua/lviv/ua/uslugi/lazernaya-korrektsiya/  півтора року тому, тому можу поділитися своїм досвідом. Я теж хвилювався перед процедурою, особливо через можливі ускладнення, але вирішив, що краще один раз наважитися, ніж постійно носити окуляри. Операція пройшла дуже швидко — всього за 15 хвилин на око, і вже через кілька днів я почав помічати покращення. Зір відновився майже до 100%, і це неймовірно полегшило життя! Єдине, що після операції були трохи сухі очі, але це нормальний процес, і все відновилося через кілька тижнів. Загалом я дуже задоволений результатом і рекомендую її всім, хто хоче позбутися окулярів чи лінз.

Attachment: 6416730.jpg (16.5 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz