ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 15.11.2024, 04:47

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Аптека у Рівному
AnnaAnna    Date: Ср, 23.11.2022, 23:22 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Доброго вечора. Я нещодавно переїхала до Рівного. Місто ще знаю дуже погано. Підкажіть, які у вас є хороші аптеки. Захворіла на застуду - треба щось з ліків купити, щоб скоріше видужати, бо на роботи йти треба.

bewok    Date: Ср, 23.11.2022, 23:26 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Як самі лікарі говорять, якщо застуду не лікувати, то вона пройде за сім днів, а якщо лікувати - то за тиждень.
Пийте більше чаїв, молоко с медом. Провітрюватиме кімнату. Робіть вологе прибирання.

AnnaAnna    Date: Ср, 23.11.2022, 23:29 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я чаї, й молоко, й провітрювання, й прибирання - все це є. Все це нам відомо. Але потрібні якійсь ліки. Я ось думаю, може антибиотики пити, щоб скоріше застуда пройшла. Як вважаєте?

bewok    Date: Ср, 23.11.2022, 23:38 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

При застуді неякі антибіотики не можна пити. Бо застуда, грипп, коронавірус - це вірусні захворювання. А антибіотики при вірусних захворюваннях не дієві. Антибіотики діють на бактерії, але ніяк не на віруси.
Треба побіле пити та приймати противірусні препарати. Наприклад, Амізон, Анаферон, Римантидин, Ацикловір, Агерп.
Можете зайти у Рівному у аптеку D.S.  https://apteka-ds.com.ua/city/rivne   - там дуже великий вибір противірусних препаратів. Або можна на сайті подивитися, анотації почитати, ціни побачити, там же й зарезервувати. 

kasios    Date: Сб, 19.08.2023, 22:41 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

При простуді часто немає сил вийти на вулицю та болить голова. Що найефективніше від головної болі у цей час? Та де краще купувати ліки?

Брикбазука    Date: Сб, 19.08.2023, 22:42 | Message # 6
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Що може бути краще, ніж швидко і без проблем отримати потрібні ліки? З "Здравиця" онлайн я завжди знаю, що можу знайти все, що мені потрібно. Ціни тут доступні, а великий асортимент дає змогу вибрати найкраще. Тут і ліки від болю в горлі https://zdravica.ua/liki-vid-bolju-v-gorli І ще мені дуже подобається система знижок для постійних клієнтів. Користуючись цією аптекою, я завжди відчуваю турботу та професійність.

Post edited by Брикбазука - Сб, 19.08.2023, 22:43

Rdelu    Date: Чт, 24.08.2023, 20:22 | Message # 7
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Скористуйтеся гугл-картами, там є відгуки про аптеки.

imusa    Date: Нд, 03.09.2023, 23:19 | Message # 8
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

БАМ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz