ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Ср, 10.09.2025, 11:39

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Філадельфія доставка по Києву
bewok    Date: Сб, 27.05.2023, 11:26 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Всім привіт! У мене завтра День народження, хочу запросити своїх близьких друзів додому. Готувати сам не планую, тому замовлятиму суші Філадельфія. Порадьте мені доставку суші в Києві з самими смачними суші.

AnnaAnna    Date: Сб, 27.05.2023, 11:28 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я завжди коли хочу собі та своїм близьким організувати свято, замовляю суші, це як безпрограшний варіант. Вся моя сім'я любить саме Філадельфію, і я знаю мережу ресторану в Києві, де ці суші найсмачніші, і оперативна служба доставки.

bewok    Date: Сб, 27.05.2023, 11:29 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Так вийшло, що я раніше ніколи не замовляв суші додому. І тепер хочу замовити їх саме у перевіреному місці, щоб вони були свіжими та смачними, і доставили щоб суші швидко. Залиш мені посилання на службу доставки, де ти замовляєш суші. Буду дуже вдячний!

AnnaAnna    Date: Сб, 27.05.2023, 11:33 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Філадельфія https://kyiv.sushi-master.ua/menu/filadelfiya є в різних варіаціях, а так як у тебе будуть гості, раджу замовляти відразу в сетах, служби доставки Sushi Master.

З сетів можу тобі порадити сет Оазіс, який складається з: Філадельфія дует, Філадельфія з креветкою в кунжуті, Філадельфія з креветкою, Торі Рол (гострий), Філадельфія з тунцем, Каліфорнія з вугрем у кунжуті. Соєвий соус – 200 мл (4 шт). Імбир – 90 г. Васабі – 30 г. Загальна вага сета 1540 грам, можна навіть брати два таких, якщо багато гостей. Є й інші сети з різними смаками та складом. Доставка у них швидка, до 45 хвилин після замовлення, суші будуть у вас вдома.

Mi01    Date: Чт, 28.08.2025, 06:45 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

привіт, хочу порекомендувати заклад в Ірпені з доставки суші
багато чого скуштували в місті, і також по рекомендації найшли заклад Onigiri, вони знаходяться на вулиці Виговського 18 (поруч парк Незнайка)
дуже рекомендую скуштувати фірмові онігірі, роли теж дуже смачні, але для мене фаворит це онігірі (скуштуйте всі смаки, для мене відкрились смаки тунця в поєднанні з чукою, але дуже подобається авокадо та креветка) 

100% рекомендую 

тут сайт  

гугл карти

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz