ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 15.11.2024, 01:06

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Філадельфія доставка по Києву
bewok    Date: Сб, 27.05.2023, 11:26 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Всім привіт! У мене завтра День народження, хочу запросити своїх близьких друзів додому. Готувати сам не планую, тому замовлятиму суші Філадельфія. Порадьте мені доставку суші в Києві з самими смачними суші.

AnnaAnna    Date: Сб, 27.05.2023, 11:28 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я завжди коли хочу собі та своїм близьким організувати свято, замовляю суші, це як безпрограшний варіант. Вся моя сім'я любить саме Філадельфію, і я знаю мережу ресторану в Києві, де ці суші найсмачніші, і оперативна служба доставки.

bewok    Date: Сб, 27.05.2023, 11:29 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Так вийшло, що я раніше ніколи не замовляв суші додому. І тепер хочу замовити їх саме у перевіреному місці, щоб вони були свіжими та смачними, і доставили щоб суші швидко. Залиш мені посилання на службу доставки, де ти замовляєш суші. Буду дуже вдячний!

AnnaAnna    Date: Сб, 27.05.2023, 11:33 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Філадельфія https://kyiv.sushi-master.ua/menu/filadelfiya є в різних варіаціях, а так як у тебе будуть гості, раджу замовляти відразу в сетах, служби доставки Sushi Master.

З сетів можу тобі порадити сет Оазіс, який складається з: Філадельфія дует, Філадельфія з креветкою в кунжуті, Філадельфія з креветкою, Торі Рол (гострий), Філадельфія з тунцем, Каліфорнія з вугрем у кунжуті. Соєвий соус – 200 мл (4 шт). Імбир – 90 г. Васабі – 30 г. Загальна вага сета 1540 грам, можна навіть брати два таких, якщо багато гостей. Є й інші сети з різними смаками та складом. Доставка у них швидка, до 45 хвилин після замовлення, суші будуть у вас вдома.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz