ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 15.11.2024, 04:45

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Купити бюджетний смартфон
AnnaAnna    Date: Пт, 02.06.2023, 21:23 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Привіт всім! Мій смартфон став працювати з глюками, і я вирішила купити новий, оскільки не бачу сенсу його ремонтувати. Порадьте мені бюджетний смартфон приблизно за 5-6 тисяч гривень, та магазин де його можна придбати.

bewok    Date: Пт, 02.06.2023, 22:17 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Зараз до речі можна купити достатньо не поганий смартфон з цієї цінової категорії. Якщо хочеш, можу порадити інтернет-магазин в якому великий вибір смартфонів на будь-який бюджет.

AnnaAnna    Date: Пт, 02.06.2023, 22:20 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я днями була в магазині з мобільними, але у них тільки дорогі смартфони, тому вирішила купувати в інтернеті. Можливо ти можеш мені порадити смартфон з цієї цінової категорії? І якщо не важко, залиши посилання на магазин, який хотів мені рекомендувати.

bewok    Date: Пт, 02.06.2023, 22:27 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я б рекомендував тобі придбати смартфон Umidigi A11 Pro Max 4/128GB Mist Blue https://zhuk.ua/smartfony/ в інтернет-магазині Жжук. Цей смартфон має вражаючі характеристики, такі як ємний обсяг внутрішньої пам'яті 128 ГБ, що забезпечить достатньо простору для зберігання твоїх фотографій, відео та інших файлів. Також, 4 ГБ оперативної пам'яті забезпечить плавну роботу смартфона без затримок.Модель Umidigi A11 Pro Max також привертає увагу своїм дизайном, зокрема кольором Mist Blue, який виглядає дуже стильно і сучасно. Крім того, цей смартфон має потужну батарею, що забезпечить довгий час автономної роботи.

ГаннаТкаченко    Date: Пн, 24.07.2023, 22:09 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Спасибо за информацию, я сейчас как раз подбираю для себя телефон, но ограничена в бюджете

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz