ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 15.11.2024, 04:25

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Замовлення піц у Рівному
AnnaAnna    Date: Ср, 07.06.2023, 12:37 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Всім привіт! У мого сина наближається День народження, який випадає на неділю, і він бажає запросити своїх друзів. Не маю наміру організовувати щось великого масштабу, але син хотів би мати піцу на святі. Порекомендуйте мені хорошу службу доставки піци у Рівному.

bewok    Date: Ср, 07.06.2023, 12:39 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Мої діти не виняток, коли йдеться про любов до піци. Час від часу я радую їх цим смаколиком. Я можу підказати тобі про хорошу службу доставки піци у Рівному, на мою думку, де можна замовити найкращу піцу за прийнятними цінами.

AnnaAnna    Date: Ср, 07.06.2023, 12:41 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Оскільки я ще ніколи не замовляла піцу додому, я не маю досвіду зі службами доставки і не знаю, яка з них надає смачну піцу зі свіжих продуктів. Будь ласка, поділися зі мною посиланням на вебсайт доставки піци, де я зможу ознайомитись з меню та цінами.

bewok    Date: Ср, 07.06.2023, 12:44 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я можу порекомендувати замовити піцу від Domino's Pizza https://dominos.ua/uk/rivne/pizza для святкування Дня народження твого сина. Domino's Pizza має широкий вибір смачних піц з різними начинками та соусами.Ти можеш обрати його улюблену піцу або спробувати щось нове. Служба доставки Domino's Pizza гарантує швидку та надійну доставку, щоб твій син міг насолодитися особливим своїм днем. Замовлення здійснюється дуже просто як на сайті, так і за телефоном.

Attachment: 5916581.webp (12.2 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz