Віршовані поради
|
|
Pylyp
♂
| Date: Ср, 10.08.2011, 14:14 | Message # 1 |
| Памя'тай (Із циклу «Поради») Це прийдеться до пуття На всі випадки життя
Своє На світі так давно вже є: Всяк дбає завше про своє! Коли це будеш пам’ятати – Розчарувань не будеш мати, Себе позбавиш від ілюзій, Не підведуть чужі і друзі!
Старі фатографії Старі фотографії ви не паліть Бо кожна світлина – це спіймана мить, Яка не повториться більше ніколи, Не викличе спомину радості, болю.
Косар Ніколи не коси Отави без роси. Бо так дістанеш муки - Намучиш спину й руки.
Повінь Якщо нахлине повені потік - З ним не змагайся. Завжди по течії і навскоси гребти старайся!
10.08.2011р. Пилип Тихий
«Добре нам прислів’я каже: Ворог правди не розкаже.»
|
|
|
|
Pylyp
♂
| Date: Нд, 14.08.2011, 13:44 | Message # 2 |
| В гості (Із циклу «Поради»)
Подумай, коли ти йдеш в гості, Чи раді тобі будуть мосьці? Чи ждуть тебе дуже - Подумай бо, друже, Коли ще збираєшся в гості! ** Послухай моєї поради: Чи ґазда тобі буде радий? Чи рада ґаздиня Й їх донька єдина? Чи всі тобі будуть там раді? ** Подумай, чи ти там потрібний. Вони є багаті, ти ж – бідний. То ж кинь цю затію, Залиш дурну мрію. Подумай, чи ти їм потрібний?
23.05.11р Пилип Тихий
|
|
|
|
Pylyp
♂
| Date: Нд, 02.10.2011, 16:46 | Message # 3 |
| [size=14] Смаки (Жартівливі поради, чим пригощати гостей)
Примітки: 1. В лапках зазначені національні напої чи страви. 2. Можна співати на мелодію «Куплети Курочкіна».
Турки сала не вживають, ним ти їх не пригощай. У них дуже люблять пити міцну каву або чай.
Інша справа коли німець прийде в гості до вас сам - Дасте йому «рульку» з пивом буде дуже радий вам.
У французів смаки інші: і «коньяк» п’ють і вино, Дівку гарну на закуску. А чию? То все одно!
Молдовани – «мамалигу» й молоде сухе вино. Такий звичай в них існує, мабуть, дуже вже давно.
Білорусам давай «бульбу» та ще й з квашеним грибом, А до неї повний келих із «гарелкой» чи з вином.
Українці «самогонку» люблять з «салом» й часником, Закусивши житнім хлібом з дуже кислим огірком.
Тільки справжні росіяни значно ширший мають смак: Вип’ють «брагу», пиво, «водку», вино вип’ють ще й коньяк. Особливої закуски ти їм і не подавай. Вони «корочкою хлєба» заїдять – і буде рай.
02.10.2011р. Пилип Тихий
|
|
|
|
maja
♀
| Date: Ср, 02.11.2011, 20:34 | Message # 4 |
| найбльш сподобалися поради, опубліковані першими
На все можна дивитися з різних сторін
|
|
|
|
lyu4450
♀
| Date: Ср, 16.11.2011, 02:42 | Message # 5 |
| Косар Ніколи не коси Отави без роси. Бо так дістанеш муки - Намучиш спину й руки.
як же влучно сказано!!!!СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! мені як дівчині, котра живе в приватному секторі та ще й не маючи хозяїна вдомв ой я знайоме косіння трави)
"Мені так хочеться багато їм сказати,а їм так мало хочеться почуть..."
|
|
|
|
Pylyp
♂
| Date: Вт, 19.02.2013, 20:42 | Message # 6 |
| Мої афоризми(Із циклу «Поради») 1. У кожного своя дорога:як по життю, так і до Бога! *2. Ніщо так не сприймається вороже, Як думка та, що на твою не схожа! *3. В природі завше так ведеться,Що хтось комусь за їжу йдеться! *4. Давно на світі таке є,Що кожний дбає про своє. 13.02.2013р Пилип Тихий
|
|
|
|
Htura
♀
| Date: Пн, 08.07.2024, 14:07 | Message # 7 |
| осар Ніколи не коси Отави без роси. Бо так дістанеш муки - Намучиш спину й руки.
|
|
|
|