Гулько Микола - Львівщина - Творчість поетів, які проживають в Україні - Форум поетичного сайту "Анумо знову віршувать!"

ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

Пн, 22/03/10, 08:49
Сторінка 1 з 11
Форум поетичного сайту "Анумо знову віршувать!" » Творчість поетів, які проживають в Україні » Львівщина » Гулько Микола (логін - "Bedrekivskuj")
Гулько Микола
virchi    Date: Ср, 21/10/09, 17:42 | Message # 1

Власник-адмін сайту
Надіслати приват
Не в мережі
Група:
Адміни

К-сть відзнак: 12

ПРОФІЛЬ

Микола Гулько: "Я не являюсь поєтом на професійному рівні, хоча з дитинства пишу:сценарії /до різних виступів самодіяльності/, вірші, байки, поеми. Працюю по ремонту квартир, офісів, домів..., по спеціальності дезайнер"інтерєру". Всі свої почуття і погляди на життя описую в своїх так званих віршах. Я давно уже не мрію про знаменитість і ім*я, та хочеться бути почутим..."

"Анумо знову віршувать!"
------------------------------
І день іде, і ніч іде.
І, голову схопивши в руки,
Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?

назар    Date: Сб, 31/10/09, 17:37 | Message # 2

І-Любитель поезії
Надіслати приват
Не в мережі
Група:
Реєстровці

К-сть відзнак: 0

ПРОФІЛЬ

Ваша творчість мені дуже подобаться. У вас просто чудові вірші. Справді відчувається що вони написані від щирого серця і в них вкладена душа. Так тримати. up

Форум поетичного сайту "Анумо знову віршувать!" » Творчість поетів, які проживають в Україні » Львівщина » Гулько Микола (логін - "Bedrekivskuj")
Сторінка 1 з 11
Пошук:

ПОШУК ПО САЙТУ   ПОШУК В ІНТЕРНЕТ

РЕКЛАМА:

Рейтинг Сайтов YandeG   Культура и искусство :: Литература       Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів   каталог сайтів          Украина онлайн    
счетчик посещений besucherzahler russian girls

НАШІ РЕКЛАМНІ БЛОКИ:

Якщо Ви зареєструєтесь, то ці рекламні блоки Ви бачити не будете!

МІСЦЕ ДЛЯ ВАШОГО РЕКЛАМНОГО БАНЕРУ ВІЛЬНЕ!!!

Рекламні блоки формуються автоматично, без участі автора сайту!

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz