|
Вірші Межова Любомира ( Life-proza )
| |
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 27.11.2007, 09:13 | Message # 1 |
| Будь ніжна, лагідна, солодка, І господиня гарна все ж, Щоб ніч була тобі коротка, І твоєму обраному теж, Щоб ти була завжди такою, Як сонце в ранішній росі, Красивою, розумною, стрункою, Як рута, що заплетена в косі, Щоб снились кольорові сни, І щоб збувалися вони лишень на щастя, А ти не розчаровувалась в них, Хоч це буває тільки в казці, Хай усмішка в очах твоїх іскриться, Пісень веселих грає водограй, Нехай тобі весна присниться, І щастя перельється через край, Нехай життя бринить, мов казка, Хай пісню прошумлять гаї, Хай серце зігріває ласка, І мрії збудуться твої, Я люблю тебе дуже за те, Що в очах твоїх море синіє, Що в очах твоїх сонце цвіте, Мою душу голубить і гріє, За волосся твоє золоте, За чоло молоде і відкрите, Я люблю тебе дуже за те, Що не можу тебе не любити, Хай погляд твій буде, Як зорі над нами, А життя чистим, Як небо весни, Щастя прийми, Обома руками, І в серці своєму, Навік збережи, Нехай в душі твоїй горять, Іскринки радості й чекання, Нехай не знає серце зрад, І буде вірність у коханні, Нехай завжди тобі щастить, І молодість вирує вічно, Хай щастя буде не на мить, На все життя, неначе пісня, Ти не така і голос твій дзвінкий, Немов струмок в карпатських полонинах, А погляд твій чарівний і п’янкий, Не можна позабудь ні на хвилину, Багатства я не маю, Я мріями багатий, Своє палке кохання, Дозволь тобі віддати, Ромашки кохання я тобі бажаю, Щоб пролісок був символом мрій, І в вечір травневий, В садочку вишневім, Відкрив своє серце хлопчина тобі, Нехай поцілунки з лиця не зникають, Нехай вони будуть, як сонце ясні, Нехай принесуть тобі щастя і радість, І білу троянду в твоєму житті. Завжди весела будь, щаслива, Душевна, ніжна, терпелива, Ніде й ніким не замінима, Бажана і завжди любима, Нехай весняний день, Торкнеться ніжністю своєю, Наділить щедро радістю й добром, А щастя миготить ранковою зорею, І гріє душу весняним теплом, Нехай сміються твої очі, Цвіте душа, як квітка на весні, І мрії запальні дівочі, Завжди збуваються тобі, Хай на шляху твоїм цвітуть троянди, Хай доля серце веселить, Тебе неможна не любить! Добавлено (27.11.2007, 09:55) --------------------------------------------- чекаю ваших відгуків Добавлено (27.11.2007, 10:13) --------------------------------------------- народ да напишіть мені хоть шось а то я тут зума зійду
Proza efekt
|
|
|
|
Анархіст
♂
| Date: Вт, 27.11.2007, 20:02 | Message # 2 |
| Вірш підходить під пісеньку.
Мир! Любов! Коктейлі Молотова!
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 27.11.2007, 20:10 | Message # 3 |
| дуже смішно ай правда я попробую його заспівати уявляєте що вийде???
Proza efekt
|
|
|
|
Анархіст
♂
| Date: Вт, 27.11.2007, 20:26 | Message # 4 |
| Я проспівав його про себе і переконався, що вийшло б непогано
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 27.11.2007, 20:30 | Message # 5 |
| у вас може не погано а вот у мене як би я заспівав на сцені то мене закидаоиб яйцями і помідорами а потім попросили на біс
Proza efekt
|
|
|
|
Анархіст
♂
| Date: Вт, 27.11.2007, 20:33 | Message # 6 |
| Я після чогось міцного люблю співати але на іншу тематику
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 27.11.2007, 20:33 | Message # 7 |
| а яб послухав як ви його проспіваєте може колись при зустрічі разом заспіваємо???
Proza efekt
|
|
|
|
Анархіст
♂
| Date: Вт, 27.11.2007, 20:34 | Message # 8 |
| Ну якщо Вас принесе в Київ, то можна спробувати
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 27.11.2007, 20:39 | Message # 9 |
| якщо у мене вийде то я приїду на новий ріе у Києві і ми з вами обовязково проведемо старий рік а новий зустрінемо але я буду пити сочок бо я не пю
Proza efekt
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Вт, 27.11.2007, 21:04 | Message # 10 |
| Було б гарно зустрітись усім відвідувачам сайту. Нам є про що поспілкуватись. Чекаємо на мецената!
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 27.11.2007, 21:07 | Message # 11 |
| якого іще там мецената????
Proza efekt
|
|
|
|
Анархіст
♂
| Date: Вт, 27.11.2007, 21:48 | Message # 12 |
| Мабуть, такого, що оплатить нам дорогу на збори
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Вт, 27.11.2007, 21:50 | Message # 13 |
| важко наверно буде його знайти
Proza efekt
|
|
|
|
Співанка
♀
| Date: Сб, 01.12.2007, 23:18 | Message # 14 |
| вірш-побажання, це так прекрасно побажати комусь такого. я буду вважати що це побажання для мене, адже в мане скоро весілля. влітку я з коханим повінчалися, а в Новому році офіційно зареєструємо свій шлюб. тож дякую за прекрасне вітання!!!!!!!!!!!!!
Post edited by Співанка - Нд, 02.12.2007, 12:57 |
|
|
|
virchi
♂
| Date: Нд, 02.12.2007, 03:26 | Message # 15 |
| Вітаю Вас, Співанко з приємною подією! Бажаю щоб Ваш шлюб був міцним сімейним фундаментом, який ніякі негаразди не зруйнують.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
|
|
|