|
Духовна поезія
| |
virchi
♂
| Date: Нд, 25.05.2008, 14:49 | Message # 1 |
| У цій темі можна друкувати та обговорювати твори, які стосуються віри. Віри у того Бога, який постраждав на Хресті, "воскресе из мертвых, смертию смерть поправ и сущим во гробех живот даровав". Мовних обмежень не має.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Чорна_троянда
♀
| Date: Нд, 07.09.2008, 19:08 | Message # 31 |
| Висловте свою думку,вона мені цікава.
Aut bene, aut nihil
|
|
|
|
lyubyk
♂
| Date: Пн, 08.09.2008, 00:42 | Message # 32 |
| "MIСTO БOГA" Вжe, дoсить,дoвгo я блyкaю, вiд пiзнaння дo нeзнaння... Є oднe мiстo,щo шyкaю, Нa кaртax всix йoгo нe мaє, I дe вoнo?-Нe знaю я... Я xoчy тaм знaйти рoбoтy, Я xoчy тaм знaйти сiм'ю I я шyкaтимy всe дoти, I я дoлaтимy ширoти, Пoки йoгo я нe знaйдy.... Приспiв Дeсь,тaм дaлeкo є мiстo Бoгa, Знaю,нe лeгкo iти дo ньoгo, Я мaю Вiрy,бiльшe нiчoгo, Я знaйдy мiстo!Miстo Бoгa! Miстo Бoгa мoгo! I тaм живyть крилaтi люди, Я xoчy жити як вoни... I вiрю я в вeликe чyдo, I вiрю я,щo скoрo бyдeм Усi, ми,жити як "oдин" Приспiв Дeсь,тaм дaлeкo є мiстo Бoгa, Знaю,нe лeгкo iти дo ньoгo, Я мaю Вiрy,бiльшe нiчoгo, Я знaйдy мiстo!Miстo Бoгa! Miстo Бoгa мoгo! Я знaю:вaжкo iти... Aлe я мyшy дiйти... Tyди... У MIСTO БOГA... MIСTO БOГA...oгa! Moгo....
30 рoкiв,живу i прaцюю в Римi,пишу з 10 рoкiв,люблю твoри Koстeнкo,зa плeчимa фiлoлoгiчний(дрoгoбич)...Xoчу внeсти щoсь свoє i дo нeсти дo людeй щo в сeрeдинi...
Post edited by lyubyk - Пн, 08.09.2008, 00:46 |
|
|
|
Чорна_троянда
♀
| Date: Пн, 08.09.2008, 13:24 | Message # 33 |
| Я теж туди хочу
Aut bene, aut nihil
|
|
|
|
ВолодимирСновида
♂
| Date: Пт, 12.09.2008, 01:25 | Message # 34 |
| Якось я релігійну поезію і пісні не сприймаю, хіба деякі, і то тільки ті які конкретно зачіпають серце. І прицьму мін. 3 рази в місяць до церви хожу, трохи рідко але в БОГА маю віру. Може я ще не доріс духовно до такої літератури
Володимир Сновида мій автар -- це моя фотка коли я дуже злий
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пт, 12.09.2008, 09:50 | Message # 35 |
| Думаю, Володимире, що усе прийде з часом. Нічого страшного тут не має. А от щодо Вашого аватару - то тут не в*яжеться віра в Бога і такий аватар.
|
|
|
|
ВолодимирСновида
♂
| Date: Пт, 12.09.2008, 19:04 | Message # 36 |
| :))))))))) Пане адмін, то тільки для приколу таке зображення. Шукав прикольну картинку на компі не знайшов підходящої, на очі попалася ця. Я її трохи відредагував (змінив размір контрастність і ще щось не пам*таю) от і вийшла така "красива" картинка :)). То тілько прикол. А щодо віри то її змалку прищепили і вона конкретно вкорінена, така вже в мене сім*я.
Володимир Сновида мій автар -- це моя фотка коли я дуже злий
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пт, 12.09.2008, 22:34 | Message # 37 |
| Та нічого, але як у тій рекламі про ..ока-..олу - "Брррррр"
|
|
|
|
nastya345
♀
| Date: Пт, 02.12.2011, 19:27 | Message # 38 |
| Вспомни!Как ты блуждал по земле с пустотою в душе. Сколько слёз проливал от душевной, физической боли. Сколько раз умирал, сколько лет ты страдал. Мало радости в жизни видал, жил душою в неволе. Когда не было мочи-не замечал, в мыслях Господа звал. Он,чуть слышно,стучал в твоё сердце и ждал-когда же откроешь. Ты не видел Христа, но Он рядом стоял и страдал. Врачевал твои раны души, твоё тело земное. Расскажи лишь Иисусу о том, что болит на душе. Он утешит тебя, исцелит твоё сердце.Смелее! Все печали,тревоги прогонит Спаситель-Творец. И как добрая мать твою душу любовью согреет. Ты не видишь Его, но Он рядом с Тобою всегда. Днём и ночью тебя Он от всякого зла охраняет. Видишь шрамы в ладонях?- это руки живого Христа. Свет любви и спасенье с небес для тебя посылает!
Дуже ось цей вірш прийшовся до душі)))
А так хочеться принести в світ оцей хоч крапельку тепла і доброти;)
|
|
|
|
Kazim4uk
♂
| Date: Пн, 13.06.2016, 10:56 | Message # 39 |
| А якщо про Крішну, чи Перуна, наприклад?
Ласкаво прошу на сторінку моєї творчості: http://kazim-poezia.blogspot.com/
|
|
|
|
iakhnevich
♀
| Date: Пн, 20.06.2016, 12:38 | Message # 40 |
| Хто хоче знайти шлях до Господа і правду, нехай шукає її у Слові Божому, в Біблії. Багато років тому назад, я задавалась такими ж питаннями. Коли, нарешті, Господь тикнув мене носом у слова: "А правда - в Ісусі!" Ісус Своєю Євангелією поставив все на своє місце.
Хвала Тобі, Ти Альфа і Омега! Ти – Той, що був, що є, завжди живий! Я іншого не хочу оберега, Бо Ти Хранитель Вічний, дорогий.
|
|
|
|
iakhnevich
♀
| Date: Пн, 11.07.2016, 18:16 | Message # 41 |
| Если ты невеста, жди… Бог дал клятву и исполнил В муках на кресте.Нас надеждою наполнилВ правде, чистоте. Верным будь всегда Иисусу,Господу Христу:Исцелит гнилую душу,И твою мечту. Если ты врагу поклялся, –Сделай, не беги.Если с Господом венчался,С честью береги! Если ты Его невеста,Жди, пойдёшь на пир.Там тебе готово место –Пусть смеётся мир. Пусть он веритнебылицамИ в небожий «свет»,И цветёт на умныхлицахЗаблужденья цвет. К сожаленью, цветзавянет,Опадёт, конец.И навеки прахомстанетУмный молодец. Безвозвратно умуходит,Но душа живаТа, что верит, сБогом ходит –Господа слова. И падут все вместебоги,Что они не Бог.Все их ложные дороги,На которых - смог.
Хвала Тобі, Ти Альфа і Омега! Ти – Той, що був, що є, завжди живий! Я іншого не хочу оберега, Бо Ти Хранитель Вічний, дорогий.
|
|
|
|
iakhnevich
♀
| Date: Сб, 30.07.2016, 21:39 | Message # 42 |
| Як добре! Якдобре, брате, що проснувся,Івіченьки свої протер.Дарма,що дуже так жахнувся,Боти подумаєш тепер: Чиїнасправді «божі чада»?Чомуж то світ іде у ад?Якогобога то громада?Тож повернувся би назад ДоТого, Хто поки-що кличе.Вінкров Свою пролив за всіх.Азло все робить той, що риче –Лунаєскрізь зловтішний сміх. Івін радіє і святкує –Лукавий,підлий світу цар,Щосвіт його. І він царює,Іпідливає більше чвар. ТаБог Святий дає прозріння.Хтоправду хоче віднайти,Ростиіз Божого коріння,Тойза Ісусом буде йти! Вінне згорить і не потоне,Неправдусерцем не прийме.Асвіт з сатаном плаче, стогнеТавіри Богу все ж не йме. Тож поки можна вибирати,Втікайвід світу до Христа,Боне спасає «все пізнати» –СпасаєІстина свята.
|
|
|
|
Одини
♂
| Date: Пн, 23.09.2024, 15:15 | Message # 43 |
| усі вірші дуже гарні!!!
|
|
|
|