bewok
♂
| Date: Сб, Вчора, 21:52 | Message # 1 |
| Привіт усім! Вирішив трохи освіжити спогади та пограти у GTA 5 з кодами. Колись у дитинстві для попередніх частин ми записували чіт-коди в зошит, щоб потім на PlayStation їх вводити. А тепер хочеться знайти повний список для п’ятірки. Хтось може підказати, де реально зібрані всі коди без винятку?
|
|
|
|
Брикбазука
♀
| Date: Сб, Вчора, 21:58 | Message # 2 |
| Був фанатом серії GTA, і коли вийшла GTA 5, я зрозумів, що це саме та гра, в якій можна провести сотні годин і все одно знаходити щось нове. Але найбільше мені подобається можливість урізноманітнити ігровий процес завдяки чіт кодам https://gameverse.com.ua/guide/all-cheat-codes-for-gta-5/ це справжня розвага: можна викликати вертоліт, включити режим безсмертя, змінити рівень розшуку або ж просто трохи розважитися зі зброєю. Я зовсім недавно натрапив на дуже корисну статтю на порталі Gameverse, де зібрані всі чіт коди для GTA 5 на ПК. Там все чітко і зрозуміло описано: і як вводити, і які можливості відкриває кожен код. Якщо ви хочете спробувати новий рівень фану, однозначно раджу зазирнути в цей гайд. Єдине, що треба пам’ятати – досягнення після використання кодів відключаються, тому перед експериментами краще зберегти гру. Я вже протестував кілька кодів і залишився у захваті, відчуття справжнього всесилля.
|
|
|
|