Життя безкінечних...
|
|
SheVron
♂
| Date: Ср, 21.03.2012, 09:13 | Message # 1 |
| П р о д а н е належне
Війна ч и я Покладені начала Жести із сталі Відкачують далі Химери печалі Діставши з глибин Бісики
Обряди як руни Забуті слова дії Значення В і д д а т и молодості Начала чужі Каббала Революції. 09.03.12
Лук Одіссея
Епіграф: «Вино и гашиш, и Стамбул и Париж, Моряк, моряк, почему ты молчишь? Давай, расскажи ей, ведь ночь коротка, Как чёрту морскому свинтили рога!» (Агата Кристи «Моряк»)
Замурую тугу за найкращим дотиком ласкавих рук: і для пісень збудуються причали, і Одіссей натягне знов свій лук, коли німфоманки, під струни Орфея, будуть цілувати Моряка в білій лодії ночі, десь над зірками Гермеси все бачать разом з маяками. Пливуть мов надії на людях Мої тривалі 20 років.
"Французька осінь"
Я живу в французькій осені, У шармі запахів кохання По стилю прагнення душі.
До мене хмари, опускаючись – п’яніють, В моїх дощах шукаючи ритм, Гладять волосся, цілують губи.
Моя любов в цій осені – смілива, А мої друзі – картинний сюжет; Моя стриманість взяла нейтралітет.
Забуті місця, покинуте тепло, Затерте серце меланхолії: Фрактують французької осені гніздо (13.11.10)
SheVron
|
|
|
|
SheVron
♂
| Date: Чт, 22.03.2012, 09:57 | Message # 2 |
| Н а с т р о ї тепла
Р. → Літній сад ≈ П. → Проба або звичка В. → Пам’ятність Н. → Переживання, рух Життя С. → Неповторність —————————————— [→] – передача розуміння слова [≈] – наближено, прирівнюється Р. – Ранок; П. – Полудень; В. – Вечір; Н. – Ніч; С. – Світанок.
21.03.12
SheVron
Post edited by SheVron - Чт, 22.03.2012, 09:58 |
|
|
|
SheVron
♂
| Date: Пт, 23.03.2012, 11:34 | Message # 3 |
| Пановє, презентую новий Поетичний твір, який підкаже Вам, як боротися із нав'язливим злом і що робити, коли повернути що-небудь вже неможливо! Вірш стосується тих проблем, які кожен зможе в собі нагадати
SheVron
Post edited by SheVron - Сб, 24.03.2012, 23:39 |
|
|
|
SheVron
♂
| Date: Вт, 27.03.2012, 00:31 | Message # 4 |
| Бажаність гнітить
Скільки ви пройшли, Скільки залишили, Скільки вам разів обіцяли І любили!
Вам не сняться спогади, Не приходять згадки, Пролітає пам’ять Мимо фото рамки!
Коли в дощ приходить ранок, Потепліє у душі, Наберіть собі світанку В серця пригорщі. 26.03.12
SheVron
Post edited by SheVron - Вт, 27.03.2012, 22:12 |
|
|
|
Alokum
♂
| Date: Вт, 27.03.2012, 14:43 | Message # 5 |
| Бажаність гнітить, Є у всіх та на мить, Та бажаність оця, Хай достигне бійця, І зникне вона, У полю гуля!
Ал=)
|
|
|
|