Перший вірш
|
|
zhdimazh
♂
| Date: Сб, 06.09.2014, 15:23 | Message # 1 |
| Дуже сумнівався, але все ж таки вирішив викласти, цей «вірш» написав на одному диханні в принципі майже не редагував, чекаю Вашої думки. Попереджаю це вперше я щось «написав» і хочу почути реальну критику.
Що на вкраїні любий друже? Чи там джурчать струмки ? Чи може там співають молодички Гарненькі і веселі пісеньки?
А може там весілля гучно грає? Цимбали і трембіти гомонять? Чи влітку там в Криму Татари Немножко бешкетують та гремлять?
Чи є любов і радість в Україні? Чи радується і кохається народ? Скажи мені мій друже милий Чи все є так, або «наоборот»?
Не знаю, що тобі сказати… На Україні зараз як завжди На самій плодородній ниві Війна і моляться жінки
Біда прийшла від куди не чикали Хоча не треба говорить Чикали ми і знали, Але бажали себе задурить
І знову кров і біль утрати На нашім краї, в нашій стороні І знов москва проклята Вбиває наших і своїх
Питання є одне у нашім краї Чи встоїм в даній боротьбі? Чи зможемо ми всі протистояти Новій навалі – путінській чумі ?
Ми є народ і з Божою силою Ми мову не забули пам’ятать І сила є і всі ми тут єдині Але часу немає, що сказать…
Ми знаємо, що буде завтра Що післязавтра буде мир А після цього з Божою силою Ми встанемо з колін і будем жить
І будем йти туди де світло Де світлий процвітаючий народ Де щастя, де ми всі єдині І в центрі де людина й Бог
Post edited by zhdimazh - Сб, 06.09.2014, 15:26 |
|
|
|
Johny1
♂
| Date: Сб, 22.04.2023, 12:00 | Message # 2 |
| Круто, спасибо!
|
|
|
|
Octopi
♂
| Date: Нд, 05.11.2023, 00:59 | Message # 3 |
|
|
|
|
|
miamorflowers1
♂
| Date: Чт, 22.02.2024, 23:03 | Message # 4 |
| дуже красиво
|
|
|
|
Полінкаа
♀
| Date: Пт, 04.10.2024, 09:15 | Message # 5 |
| Перший вірш заворожує простотою і глибиною почуттів. Він передає емоції, які легко зрозуміти. Чудово підкреслює красу навколишнього світу та внутрішній світ автора. Справжня поезія!
|
|
|
|