|
Кохаймо бо ми того варті.
| |
flashadow
♂
| Date: Сб, 29.03.2008, 13:01 | Message # 16 |
| Давненько мене не було. Ось вам на розсуд трішки сумненьких віршиків. СЛІД У СЕРЦІ Прокидаюсь зранку я сумний. І тубує думка не одна. Чи стану з тобою я щасливий? Про що думаєш коли сама? Приспів: Слід у серці. Слід в моєму серці. Залишила, заховала Слід в моєму серці. Я собі гуляв тебе не знав. І шукав все щастя у житті. А коли побачив, подумки сказав: "Ти моя мета у новому житті." Приспів: Хочу, пригортаю все до себе. Шлях пройшов і я тепер з тобою. Та поринув в думки я про тебе. Про що думаєш коли ти не зімною? Приспів: СОНЦЕ Зранку Сонце встає. Всім дарує тепло своє. Всім дорослим і малим. Усім добрим і всім злим. Та тепло одного Сонця Не зігріє твого серця, Не розтопить в ньому лід, Не відіб'ється проміння слід. Моїх слів простота Крізь кригу не пройшла. Моїх слів теплота Лід не розтопила. Краплі з раненого серця... Мрія віддаляється. Знов на зміну сірі дні. Знову мишка у руці. Чому пишу такі вірші? Багато ж світлого бо є в житті. Я бачу щастя і любов. Та не моя любов знов. НІЯК ... Знайшов, побачив, Втратив, загубив. Сказати я сказав. Чи правильно зробив? Хотів світ показати З інших я сторін. Хотів все пояснити За межами стін. Тих стін, що ми будуєм Зі слів та із думок. Тих стін, що ми будуєм Зі сварок, помилок. Хотів зробить як краще. А вийшло так ніяк. І світ став трохи важче. І світ - як маніак...
тінь від яскравого спалаху
Post edited by flashadow - Сб, 29.03.2008, 13:03 |
|
|
|
iNDi
♀
| Date: Сб, 29.03.2008, 15:23 | Message # 17 |
| От не знаю.....................кидаюсь то туди....то сюди. Точніше кидалась. А тепер розставила всі крапки над "і". Дякую за коментарі!!!!! Дійсно схоже до "Юнони та ...", сама навіть не помітила...
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Чт, 01.05.2008, 08:41 | Message # 18 |
| Прикольно.........................
Proza efekt
|
|
|
|
flashadow
♂
| Date: Пт, 02.05.2008, 11:43 | Message # 19 |
| Солодка мить. Мить щастя, мить розлуки і страждання. Чого це відчуваєш від жаданого кохання? І що за дивні нам ввижаються бажання, Що лиш в думках живе ще наше поєднання? Нестримно прагну я минуле воскресити. Відбудувати спалені війною всі мости. Щасливо і солодко кожну мить прожити. Кохання крізь життя пороги пронести. Бо не росте рослинка без тепла і світла. І не здійсняться мрії коли віра не жива. Хтось тліє і марніє без любовного тепла. Кохання повернулось, дівчина прийшла!!! Блакить Скажи, що все це міф, Скажи, що снами я живу, Скажи, що омину підводний риф, Скажи, попутнім вітром попливу. Бо зара ніби я на дні, Хоч дні настали знов веселі, Скажи, чого так сумно є мені, В думках пливу все до оселі. Там спокій завжди зустрічає, І чутно там веселий сміх, В душі мелодія там грає, І джерело життя там для усіх. Блакить очей все поглинає, І світ зникає, лиш вона... Тоді я чую - випливаю, І келих щастя п'ю до дна.
|
|
|
|
natali-91
♀
| Date: Пт, 02.05.2008, 19:29 | Message # 20 |
| Дуже гарні вірші чому ви не надрукуєте їх у каталозі Поезія та проза?
Дякую всім, хто мене любить-ви підтримуєте мене. Дякую всім, хто критикує мене - ви робите мене сильнішою. Дякую всім, кому всеодно - ви потрібні мені для масовки.
|
|
|
|
frosia
♀
| Date: Ср, 07.05.2008, 11:33 | Message # 21 |
| A чoму ви вважаєтe ,щo кращe писати тeми? Я думаю ,нiчoгo нe загубиться-Не хотів кидати свої вірші в нові імена, бо вони там загубляться. Більше люблю розкладати по темах у віршах. В мене сформувались чітко 3 теми. Буду так викладати свої вірші хоч і розумію, що їх легко поцупити.
Пoeзiя-жiнка,її трeба завoювати
|
|
|
|
flashadow
♂
| Date: Ср, 07.05.2008, 11:52 | Message # 22 |
| frosia, Так. Мабуть слово - загубиться тіршки не доречне. Просто виникло бажання якось посортувати віршики по їхньому змісту.
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Нд, 18.05.2008, 11:37 | Message # 23 |
|
Proza efekt
|
|
|
|
flashadow
♂
| Date: Пт, 23.05.2008, 10:44 | Message # 24 |
| Колись давно я був неприємно розійшовся з дівчиною. І був вирішив все налагодити. І написав для неї ці рядки, бо словами сказати: " Дякую за все, що було між нами доброго. Бажаю знайти своє щастя і кохання у житті. " звучить банально для мене. І як завжди краще це виходить віршем. Не судіть прискіпливо. Чекаю ваших відповідей. (Доречі. Я їй відіслав цей вірш і він вилився її сльозами) УСЕ ЗГАДАВ Відваги назбирав й тобі пишу. Багацько хочу розказати. Я гнів і гордість залишу. Щоб думки свої показати. Відкинув я немало почуттів. Лишив лиш часточку для серця. Прожив я трішки й зрозумів, Як не старайся все вернеться. Лягають не для того ці рядки, Щоб давні почуття вернути. А лиш для того, щоб думки Не дали в прірву зла нирнути. Я пригадав вже ніжну ніч. Яка ховала нас від світу. Як ми ходили пліч-о-пліч. Хотіли ми любові цвіту. І пригадав всі ласки, що віддав І ти давала так сором'язливо. Твій подих, сміх і аромат згадав. Все те, що для життя є надважливо. Той спокій пригадав, який ти дарувала. І сподівання, і бажання, що казала. Усі діла, за них не раз я пожалів. Тепер усе, усе я зрозумів. P.S. Нема наснаги створювать ілюзії. І вимальовувать все нові пасії. Бажаю лиш тобі життя й добра. ...Добро й здоров'я нації несла.
Post edited by flashadow - Пт, 23.05.2008, 10:45 |
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пт, 23.05.2008, 11:56 | Message # 25 |
| А хто був ініціатором розлучення? Найкращий рядок Вашого твору: "Як не старайся все вернеться".
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
flashadow
♂
| Date: Пт, 23.05.2008, 14:36 | Message # 26 |
| В принципі ми двоє були винні у цьому. virchi, невже тільки цей рядок сподобався? А як вірш вцілому?
|
|
|
|
zzz_Romeo_zzz
♂
| Date: Ср, 23.07.2008, 00:48 | Message # 27 |
| Дощ іде, а я блукаю десь по місту, Дощ іде, а подорожі моєї немає змісту, Думаю про тебе, в імлі шукаю, Хоча тебе немає там і я це знаю, І дощ іде, і в безнадії я тиняюсь, Так дощ мине, а одиноким я надалі залишаюсь, Чомусь в імлі пошуків не залишаю, Хоча лише вісні тебе побачу, І як не дивно я це знаю. 30.05.08
Повертатись на ресурс корисно) Знайти загублені вірші, а ще відверто не розуміти себе коли їх написав.
|
|
|
|
flashadow
♂
| Date: Пт, 22.08.2008, 10:28 | Message # 28 |
| ДУША ЖИВА Завтра прийду до кімнати. Включу комп, щоб щось пограти. І згадаю знов твоє ім'я. Може візьму всі альбоми. Може відтворю в уяві. Там де ми разом і ти, і я. Приспів: Тільки ти, тільки я. Я зрадів промінню Сонця. Тільки ми і життя. Й душа моя жива. Разом нам було так добре. В серці залишився спомин. І в душі навіки як завжди. Як же важко мені було. Щоби погляд ти звернула. І на мене й на моє життя. Приспів: НОСТАЛЬГІЯ Забув. Згадав. Час промайнув. Ту мрію. Спогад. Обминув. І страх. Неспокій. Захопив. Той сенс. Кохання. Залишив. І жах. І совість. Як збагнув. Що лиш тебе завжди любив. Спіймати мить ще раз свою. Спіймати ритм, що вбив.
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 15.10.2008, 09:57 | Message # 29 |
| flashadow, мине час і все що було здаватиметься чужим... ніби у сні. Все минає... Тому так цінні секунди щастя.
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
flashadow
♂
| Date: Ср, 22.10.2008, 10:47 | Message # 30 |
| natalya-gurkina , я з вашою думкою погоджуюсь, але частково. Скільки часу зустрічаюсь з дівчатами, але знаю тільки одну, яка була справжньою музою для мене. Ми могли говорити годинами. Бувало так, що говорили по мобільному і бачу, що в мене зарядка вийшла, то я врубаю блок живлення і даля говорю. Потім у не ї те ж саме і вона вже на 220 перейшла. Якби був в нас цілий день, то б ми його потратили на розмови. Ну і не тільки. Це було щось неймовірне. Ось їй і написав цей вірш "Ностальгія". Трішки шкода, що не можу знайти нової музи. Так хочеться назбирати нових почуттів, щоб вилити їх на рядки. Дааавненько не писав віршики.
|
|
|
|
|
|
|