З НОВИМ РОКОМ!!!
|
|
virchi
♂
| Date: Пн, 24.12.2007, 01:47 | Message # 1 |
| Якщо хто бажає привітати усіх з Новим роком - прошу!
Attachment:
1181000.gif
(58.9 Kb)
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 03.01.2008, 22:34 | Message # 16 |
| Сьогодні натрапив на прекрасний віршик, написаний поетом-класиком Іваном Франко і який стосується привітання з Новим роком: [size=11]Іван Франко З Новим Роком З Новим роком, браття милі, В новім щастю, в новій силі Радісно вітаю вас І бажаю, щоб в здоров”ю, В мирі, з братньою любов”ю, Відтепер ішов нам час. Щирій праці Бог поможе! Дай вам Боже все, що гоже! [/size]
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Чт, 03.01.2008, 22:37 | Message # 17 |
| сильні та впевнені слова......мені сподобалось......написано коротко та зато як зрозуміло....
Proza efekt
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 31.12.2008, 19:11 | Message # 18 |
| Зовсім скоро годинник повідомить про те, що вступає у свої права 2009 рік. Яким він буде залежить і від нас з вами. Принаймні, у цій домівці атмосферу створюємо ми самі)))) Щастя Вам всім, здоровя. Нових творчих вершин і гарних днів у Новому, 2009 році. З повагою, Наталя.
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 01.01.2009, 15:52 | Message # 19 |
| Дякую, пані Наталю, з поздоровлення! Я теж вітаю і Вас, усіх користувачів сайту і Ваші родини з Новим роком! Бажаю Вам, щоби міцне здоров’я, добрий настрій, оптимізм, сила та енергія у праці і творчості, сімейне благополуччя, мир були Вам супутниками у наступному році! Хай здійсняться Ваші бажання і сподівання на краще майбутнє! Веселих Вам Новорічних свят!
|
|
|
|
Szlachtycz
♂
| Date: Сб, 03.01.2009, 19:14 | Message # 20 |
| Всіляких успіхів Вам, Пане Василю, всім учасникам і прихильникам того сайту і форуму, а також всім добрим людям в Україні ласк Божих бажаю і того короткого вірша приєдную. Христос Рождається! Славімо Його! З Новим Роком! Василь Шляхтич з Польщі З Новим Роком Україно Привітай Божу Дитину Так як рідні мама тато Коли повертала в хату З Новим Роком рідний краю З чужини тобі бажаю Ставай з Богом й будь щасливий І вимолюй справедливість З Новим Роком мій народе Подолаєш перешкоди У Дніпрі наче в Йордані Прмий всі діла погані З новим роком добі люди Хай в серцях вам тепло буде Гнів і смуток хай тікає В нас для них місця не має
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Нд, 04.01.2009, 00:57 | Message # 21 |
| Дякую за щирі і віршовані слова!!!
|
|
|
|
RozmovaSerdec
♂
| Date: Ср, 28.12.2011, 12:28 | Message # 22 |
|
Ест глазами «двенадцать» народ. На мгновение стрелка замрёт. Президент поздравляя, соврёт. Не соврёт лишь… один Новый Год!
Оливье громко просится в рот. Бьёт шампанское – пробка в полёт! Свою песенка Ёлка поёт – На подходе уже Новый Год!
Время прыгнуло зайкой вперёд! Эта Вера в нас с Детства живёт: Вот сейчас, словно Друг, он войдёт, Чтоб остаться на год – Новый Год!
На подходе уже - С Наступающим!
Сергей Цюрко
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 29.12.2011, 09:50 | Message # 23 |
| Дякую за вітання. Хоч "Президент поздравляя, соврёт", але ми усе віримо. Бо хочеться жити краще. Ну принаймні не гірше, як було до цього
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Пт, 30.12.2011, 12:06 | Message # 24 |
| Вітаю усіх, бажаю миру і добра кожній оселі і Музі.
Я - просто синь з волошкового цвіту, Що вранці піднімається в росі. Пишу планеті. Всьому цьому світу. Присвячую усе моїй землі.
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Пт, 30.12.2011, 14:09 | Message # 25 |
|
Я - просто синь з волошкового цвіту, Що вранці піднімається в росі. Пишу планеті. Всьому цьому світу. Присвячую усе моїй землі.
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Пт, 30.12.2011, 14:09 | Message # 26 |
| Нехай ця фея новорічної ялинки вічно горітиме в серці кожного))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Пт, 30.12.2011, 14:41 | Message # 27 |
| Дякую))))) І я хочу привітати всіх зі святами. Для Василя Гонти побажаю у новому році терпіння. Ви хороша Людина, бо лише така здатна створити подібний сайт і (не будучи автором!) його підтримувати! Для всіх анумиків хочу побажати щастя, здоровя, благополуччя, мирного неба і, звісно, натхнення. Нехай рік буде багатим на приємні новини, щасливим у всіх своїх проявах і щедрим на подарунки. Добра Вам у Ваші оселі. З найкращими побажаннями, я . П.С. Будете сваритися, Миколай візьме різочки і прийде до Вас навіть серед літа))))) Гарних свят!
Attachment:
4318221.jpg
(8.6 Kb)
·
0492057.jpg
(5.5 Kb)
Всім гарного дня;) ))))
Post edited by natalya-gurkina - Пт, 30.12.2011, 14:47 |
|
|
|
virchi
♂
| Date: Сб, 31.12.2011, 01:42 | Message # 28 |
| Дякую, Наталю, за теплі слова.
Вітаю усіх анумівців з Новим роком! Давайте візьмемо у Новий рік тільки добре, приємне, веселе, що відбувалося з нами, а усі негаразди, суперечки, образи лишаються у році, що минає. Успіхів усім вам, добра, щастя та здійснення творчих задумів. Нехай вашими творами захоплюється якомога більше людей. Зі святом, дорогі мої друзі!
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Сб, 31.12.2011, 01:50 | Message # 29 |
|
Attachment:
5410988.jpg
(30.9 Kb)
|
|
|
|
AN_Kravchuk
♀
| Date: Сб, 31.12.2011, 11:55 | Message # 30 |
| Вітаю Всіх з Новим роком!
Кожна дитина – художник. Проблема в тому, щоб залишитись художником, вийшовши з дитячого віку
|
|
|
|