| 

З НОВИМ РОКОМ!!!
				 | 
 | 
| virchi

♂

| Date: Пн, 24.12.2007, 01:47 | Message # 1 |  
| 
 |    Якщо хто бажає привітати усіх з Новим роком - прошу! 
 Attachment: 

1181000.gif
							(58.9 Kb)

... Дивуєшся, чому не йде   Апостол правди і науки?
 |  
|  
 | 
 |   

| 
| Life-Proza

♂

| Date: Пн, 24.12.2007, 02:03 | Message # 2 |  
| 
 | Вітаю усіх вас з новим роком.......Бажаю вам вступити у новий рік впевненим кроком, щястя вам і здоровя, нових творінь, великого,справжнього і щирого кохання, залишіть усі свої проблеми та незгоди у старому році.......................А головне вірте у себе і у свої можливості, завжди відстоюйте своє я і не забувайте що всі ми частинка нашої країни.................   З повагою і з щирими побажаннями Любомир...................... 
  Proza efekt

Post edited by Life-Proza - Пн, 24.12.2007, 02:04  |  
|  
 | 
 |   

| 
| irma

♀  
 | Date: Пн, 24.12.2007, 19:11 | Message # 3 |  
| 
 |     Щирі вітання з наступаючим роком! Дарую вам віртуально свою новорічну композицію (вона у мене на компі стоїть). За східним календарем - це рік Жовтої Земляної Миші. А у мене виникла асоціація із Сірою Комп'ютерною Мишкою. Чому б ні? Адже ми якусь частинку життя проживаємо і у віртуальному просторі, кожен день торкаємося цього потрібного створіння. Тож нехай наші мишки будуть слухняними та справно працюють! Ну а всім власникам Комп'ютерних Мишок бажаю добра, благополуччя, приємних несподіванок, цікавих зустрічей, мудрих книжок, світлої поезії!   З величезною повагою до цього форуму та всіх його "жильців", Ірина.
  Хочу, можу, знаю і буду!
 |  
|  
 | 
 |   

| 
| Life-Proza

♂

| Date: Пн, 24.12.2007, 22:05 | Message # 4 |  
| 
 | гарна мишка
  Proza efekt
 |  
|  
 | 
 |   

| 
| NeoNick

♂

| Date: Чт, 27.12.2007, 10:15 | Message # 5 |  
| 
 | З Новим Роком усіх!!!!
  Did Junior
 |  
|  
 | 
 |   

| 
| Співанка

♀  
 | Date: Чт, 27.12.2007, 13:49 | Message # 6 |  
| 
 | Вітаю всіх з Новим роком та різдвом Христовим!!!!!!!   Бажаю вам щастя, здоров"я і звичайно ж натхнення бо без нього писати не можливо.   Всього найкращого в Новому році і успіхів вам як в поезії так і в особистому житті. Зповагою Співанка. :)   
 |  
|  
 | 
 |   

| 
| Life-Proza

♂

| Date: Чт, 27.12.2007, 21:08 | Message # 7 |  
| 
 | Дякую усім за привітання
  Proza efekt
 |  
|  
 | 
 |   

| 
| Юта

♀  
 | Date: Пт, 28.12.2007, 14:41 | Message # 8 |  
| 
 | Вітаю усіх користувачів нашого сайту з наступаючим Новим Роком)   Здоров"я   Натхнення,   оптимізму,   віри когось і в себе,   "и cЧастья, счастьЯ,счаСтья)"   мрійливості (бо якщо мрієш-то живеш)),   Радості,   оСМИСЛеності,   краси (естетичної/поверхневої і внутрішньої),   об"єктивності (щодо Вас і від Вас),   мистецького осяяння (кожному персональну музу..ггг...чи муЗа-ч.р.)     
 Attachment: 

1477636.jpg
							(344.7 Kb)

Панiчний спокiй

Post edited by Юта - Пт, 28.12.2007, 14:43  |  
|  
 | 
 |   

| 
| Life-Proza

♂

| Date: Пт, 28.12.2007, 17:42 | Message # 9 |  
| 
 | Дякую Юта за привітання
  Proza efekt
 |  
|  
 | 
 |   

| 
| natalya-gurkina

♀  
 | Date: Пт, 28.12.2007, 20:08 | Message # 10 |  
| 
 | Я хочу всім Вам побажати щоб Новий, 2008 рік, став для Вас особливим, а у Вашому домі завжди були: діжка здоров'я, мішок щастя і море любові. Гарних всім с'вят:)))))    
 Attachment: 

2578794.gif
							(235.7 Kb)

Всім гарного дня;) ))))

Post edited by natalya-gurkina - Пт, 28.12.2007, 20:15  |  
|  
 | 
 |   

| 
| shetamara

♀  
 | Date: Нд, 30.12.2007, 00:04 | Message # 11 |  
| 
 | Вітаю усіх із святом!!!       Бажаю добра, любові, друзів, достатку, успіху.... Цей перелік побажань можна продовжити до безконечності... БАЖАЮ ЩАСТЯ!!!
 Attachment: 

5023170.jpg
							(49.8 Kb)

Любити - це значить бачити диво, яке інші не помічають.   (Слова невідомого автора)
 |  
|  
 | 
 |   

| 
| virchi

♂

| Date: Пн, 31.12.2007, 19:14 | Message # 12 |  
| 
 | Вітаю усіх відвідувачів сайту, поетів з НОВИМ, 2008-м роком!  Бажаю усім Вам в новому році міцного здоров'я, родинного затишку, злагоди з рідними, друзями, близькими людьми. Гарного відпочинку!       Творчих успіхів - нових збірок, публікацій на сайті, в газетах, журналах !   Матеріального достатку і вдячних слухачів, читачів - щоб ПОЕТ займався поезією, а не у вільний від роботи час.   ЗІ СВЯТОМ!!!  З НОВИМ РОКОМ!!!   
  ... Дивуєшся, чому не йде   Апостол правди і науки?
 |  
|  
 | 
 |   

| 
| Архип

| Date: Пн, 31.12.2007, 21:29 | Message # 13 |  
| 
 | Бажаю лиш накращого. А також вміння любити не тільки те, що ми бажаємо, а й те що з нами відбувається...........
 |  
|  
 | 
 |   

| 
| natalya-gurkina

♀  
 | Date: Вт, 01.01.2008, 12:49 | Message # 14 |  
| 
 | З Новим роком!!!!    
 Attachment: 

3364081.jpg