Мої афоризми
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Вт, 29.04.2008, 15:50 | Message # 1 |
| У всіх бувають РОЗУМНІ думки))))) Тому, ділимося)))))))Додано (29.04.2008, 15:50) --------------------------------------------- Людина - це лише людина....!!! ))))
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Ср, 30.04.2008, 15:09 | Message # 2 |
| Людина це не просто людина, вона є той прадмет світового становища який тримає те саме становище. Кажуть що людина на світі просто людина. Бог дав двом людям невиличку базу даних, а все інше людина відкривала для себе сама. Світ побудуваний людськими руками та людським розумом....Кожна людина щось придумувала і робила на нього патент. Потім інші люди це вдосконалювали........ Отака моя невеличка думка....Розумна чи ні обирати вам....
Proza efekt
|
|
|
|
Архип
| Date: Ср, 30.04.2008, 18:00 | Message # 3 |
| НЕ ВАЖЛИВО , ЯК БАГАТО ТИ БАЧИВ, А ЩО ПРИ ЦЬОМУ ПОМІЧАВ БУВА КРАЩЕ ТИСЯЧУ РАЗІВ ПОЧУТИ, НІЖ РАЗ ПОБАЧИТИ СРАВНЕНИЯ: КАК КОСМОНАФТ В СТАДИИ НЕВЕСОМОСТИ, КРУТИШСЯ ВЕРТИШЬСЯ, НО НИКАКОГО ТОЛКУ КАК ВОДИТЕЛЬ АВТОБУСА, КАЖДЫЙ ДЕНЬ СОТНИ ОСТАНОВОК, НО ВЫЙТИ НЕПОЛУЧАЕТЬСЯ.
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Чт, 01.05.2008, 08:39 | Message # 4 |
| Згоден з Архипом, розумно написано.....................
Proza efekt
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Чт, 01.05.2008, 10:39 | Message # 5 |
| Life-Proza, Я думаю що людина не тримає світове становище тому, що БЕЗ людини планета проживе, а от З людиною це питання часу)))) Хіба ні? Додано (01.05.2008, 10:39) --------------------------------------------- Архип, перший сподобався!!!! Але, можливо його доповнити: НЕ ВАЖЛИВО наскільки БАГАТО ТИ БАЧИВ у цьому житті, А важливо ЩО ти ПРИ ЦЬОМУ ПОМІЧАВ! Гляньте так. Мені ДУЖЕ сподобалося, гарно підмітили! )))))
Всім гарного дня;) ))))
Post edited by natalya-gurkina - Чт, 01.05.2008, 10:37 |
|
|
|
Stratovych
♀
| Date: Чт, 01.05.2008, 21:28 | Message # 6 |
| Мій улюблений афоризм, який належить М.Прішвіну: "Та людина, яку ти любиш в мені, звичайно, краща за мене, я не такий.Але ти люби і я намагатимусь бути кращим за себе."
"Шлях до щастя - робити щасливими інших" (Інгерсол).
|
|
|
|
lyubyk
♂
| Date: Чт, 01.05.2008, 23:20 | Message # 7 |
| Xoтiли як кращe,вийшлo як завжди!!! Xoтiли як кращe,вийшлo як гiршe!!! В аналiзаx крoвi нe знайшли,всe-спiрт... Кращe гoрoбeць в рукаx ,нiж "ПOРШЕ" i вiлла,i тoй клаптик Aляски...
30 рoкiв,живу i прaцюю в Римi,пишу з 10 рoкiв,люблю твoри Koстeнкo,зa плeчимa фiлoлoгiчний(дрoгoбич)...Xoчу внeсти щoсь свoє i дo нeсти дo людeй щo в сeрeдинi...
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пт, 02.05.2008, 02:22 | Message # 8 |
| Бачу, що тема потроху набирає обертів. Щось і своє треба додати, вірніше не своє, а вже кимось сказане.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Stratovych
♀
| Date: Пт, 02.05.2008, 22:42 | Message # 9 |
| Женщины как яблоки. Самые вкусные висят на самой макушке дерева. Многие мужчины не хотят лезть за вкусными яблоками, потому что они боятся упасть и ударится. Вместо этого они собирают упавшие яблоки с земли, которые не так хорошы, но зато доступны. Поэтому яблоки на макушке думают, что с ними что то не так, хотя на самом деле ОНИ ВЕЛИКОЛЕПНЫ. Им просто нужно дождатся того человека, который не побоится залезть на макушку дерева.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 08.05.2008, 00:35 | Message # 10 |
| Це Ваш вислів, Олю?
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Пт, 09.05.2008, 11:21 | Message # 11 |
| Stratovych, згадалося (хто сказав непамятаю.....) про те, що в коханих очах ми такі якими нас задумував Творець. А ось мій черговий: Хоча дорога життя людини написана наперід, але стежки, якими йти, ми обираємо самі.
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Нд, 11.05.2008, 17:02 | Message # 12 |
| Мені цей вислів нагадав розповідь О'Генрі "Дороги, которые мы выбираем". Колись прочитав збірку оповідань цього автора. Гарні розповіді. Є чого повчитися... Ось уривок із "Дороги, которые мы выбираем": "Из какого ты штата? - Из штата Нью-Йорк, - ответил Акула Додсон, садясь на валун и пожевывая веточку. - Я родился на ферме в округе Олстер. Семнадцати лет я убежал из дому. И на Запад-то я попал случайно. Шел я по дороге с узелком в руках, хотел попасть в Нью-Йорк. Думал, попаду туда и начну деньги загребать. Мне всегда казалось, что я для этого и родился. Дошел я до перекрестка и не знаю, куда мне идти. С полчаса я раздумывал, как мне быть, потом повернул налево. К вечеру я нагнал циркачей-ковбоев и с ними двинулся на Запад. Я часто думаю, что было бы со мной, если бы я выбрал другую дорогу. - По-моему, было бы то же самое, - философски ответил Боб Тидбол. - Дело не в дороге, которую мы выбираем; а то, что внутри нас, заставляет нас выбирать дорогу."
|
|
|
|
Stratovych
♀
| Date: Нд, 11.05.2008, 17:16 | Message # 13 |
| virchi, Не мій.Він на сайті Вконтакте став народним
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Пн, 12.05.2008, 10:27 | Message # 14 |
| )))) Згідна)))) Але все що буде завтра існує вже сьогодні))) (теж я!)
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Нд, 18.05.2008, 11:31 | Message # 15 |
| цікаві тут у нас афоризми..................... Додано (18.05.2008, 11:31) --------------------------------------------- Ніхто не приносить в жертву свій найдорощий скарб імя якому кохання Кожен з нас відчуває стриманість і відсутність потрібних нам слів, здавалось в самий не підходящий момент Ніжність більш сильніший доказ кохання ніж самі страсні клятви....
Proza efekt
|
|
|
|