|
Запитання, зауваження, пропозиції по роботі сайту
| |
virchi
♂
| Date: Нд, 12.02.2012, 12:24 | Message # 1 |
| Запитання, зауваження, пропозиції по роботі сайту віршів та прози "Анумо знову віршувать!" лишайте у цій темі форуму.
Отримати відповіді не деякі питання можна у спеціально створеному розділі "Допомога", в категоріях новин сайту: "Технічні питання" та "Допомога"
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Нд, 12.02.2012, 12:24 | Message # 2 |
| Запитання: я опублікувала вірш, але малюнок (лінк з радикалу; додавання через малюнок у вікні...) додати незмогла. Зараз ця функція відключена? Додано (25.12.2008, 15:04) --------------------------------------------- Запитання))))) Чи є можливість побачити відповіді на написані (залишені собою) коментарі?)))))) Пропозиція. Колись вже висловлювала її, здається. Створити на сайті закритий розділ (форум) у якому можна буде допомагати один одному виправити помилки у віршах чи прозі. Адже, на головній сторінці критика може ранити автора... Та й на сайт заходять не лише автори, що тут публікуються, а і просто читачі.. Тому, щоб не заважати людям "смакувати" написане, я думаю, є доцільність створення подібного розділу. + Зауважила що Василь Роман (drillinger) досить компетентний у теорії віршоскладання (чи як там правильно)))))). Думаю всім піде на користь таке собі затишне місце у якому по дружньому будемо дерти один з одного три шкури))))))) Вчитися ж завжди добре, і не пізно))))))) * Не соромимося, коментуємо, висловлюємо "за" і "проти" ))))
Всім гарного дня;) ))))
Post edited by natalya-gurkina - Чт, 25.12.2008, 15:04 |
|
|
|
shetamara
♀
| Date: Нд, 12.02.2012, 12:24 | Message # 3 |
| Гарна пропозиція, але буває так, що деякі зауваження авторам я відправляю приватним повідомленням. Та й що тут поганого, якщо хтось напише свою, навіть негативну думку під твором? Хтось погодиться, а хтось - ні. Краще вчитися на помилках, а не читати хвалебні гімни. Адже коментарі та рецензії можуть бути не тільки позитивними. Цікаво, а що скажуть інші?
Любити - це значить бачити диво, яке інші не помічають. (Слова невідомого автора)
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Нд, 12.02.2012, 12:24 | Message # 4 |
| Тут має рацію пані Тамара - "круту" критику (якщо це по суті) можна направити приватним повідомленням. Ну а щодо "м*якої", то не потрібно її використовувати для нових користувачів, вірніше для їх перших віршів на сайті - можна просто відлякати. А потім, по мірі надходження нових віршів - критику (знову наголошую, тільки по суті) можна (і треба) посилювати. Якщо це необхідно - можна створити форуми "Майстерня....", де замість "..." буде назва групи "друзі", "управляючі". Тобто користувачі тільки певної групи можуть до них заходити. Можна створити за паролем. Кажіть що і як - я це зроблю...
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Нд, 12.02.2012, 12:24 | Message # 5 |
| Чому запропонувала створити такий розділ? Особисто мені не дуже приємно читати деякі коментарі... Якщо буде потреба то приклади приведу. Чому неприємно? Тому що захожу почитати (читати: відпочити) і після прочитаних рядків ніби і калюжу якогось відгуку.. Відписувати у такій ситуації є не дуже доречно тому, що: 1. кожна людина має право на власну думку; 2. правильні зауваження, але маленька проблема - одягнуті у неправильний одяг, який "ріже зір"; 3. яке я маю право оскаржувати відгуки не під своїм віршем? Я не знаю як в кого, але у мене вже є улюблені автори, на цьому сайті. Тоді вдвічі неприємно. Я все добре розумію, і все правильно Ви сказали, пані Тамаро, але серед нас одиниці добре володіють теорією. Розділ дасть можливість допомагати один одному, вчитися, розвиватися. Поки у мене все))))
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
Архип
| Date: Нд, 12.02.2012, 12:25 | Message # 6 |
| Ну по-перше на мою думку в поезії чи прозі кожна творча особистість повинна сама приходити аба не приходити до певного рівня написання... По-друге це те саме, що кожна людина "малювала" б картину як найкраще було б жити... Для кожного вона різна)))Додано (26.12.2008, 13:51) --------------------------------------------- Я завжди за те - що в поезії немає правил і формул...
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Нд, 12.02.2012, 12:25 | Message # 7 |
| Просто є опція про відключення коментарів. Тоді у кінці твору краще поставити ланку на форум поета (на форумі є градація по областях і там можна кожному відкрити свій форум).
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Нд, 12.02.2012, 12:25 | Message # 8 |
| Архип, згідна, але перш ніж публікувати вірш чи прозу Ви її даєте почитати друзям, чи не так? ))))) Ми не завжди бачимо всі свої помилки)))))) Почекаємо може ще хтось висловиться))))))) Так - ні, питання добровільне))))
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Нд, 12.02.2012, 15:16 | Message # 9 |
| Якщо бажаєте швидше отримати відповідь на питання/пропозицію/зауваження, повідомте мене через приват (ЛС/ПП), що лишили тут запитання.
|
|
|
|
Rodzunochka
♀
| Date: Чт, 16.02.2012, 18:57 | Message # 10 |
| Доброго дня! В мене виникла проблема із завантаженням і редагуванням творів. Вірші "не хочуть" завантажуватись на сайт, тобто процес завантаження триває, а кінцевого результату і того, тепер такого необхідного, "матеріал успішно доданий" нема. Що робити?
І кожним словом складеним у рифму Я дякую цій долі, цим вікам За те, що ще не складено у цифру, За те, що буде музою очам.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 16.02.2012, 21:43 | Message # 11 |
| Спробуйте ось це: Перезавантажте ПК. Перезавантажте модем. 1. Вийдіть з сайту (натиснути "вихід"), а потім знову залогіньтесь ("вхід"). 2. Змініть веб-переглядач (оберіть інший, яким зараз користуєтесь): Хром, Іе, Мозілла, Опера. 3. Твори публікуйте, копіюючи не з "Ворду", а з блокноту, і лиш тільки потім форматуєте на сайті! 4. Тимчасово опублікувати вірші під вашим логіном можу я (можливо поки будете перевстановлювати чи налагоджувати систему). Вишліть на мою е-пошту (можна через ІСQ, скайп) твори у блокноті (файл формату .txt) та вкажіть, у яку категорію публікувати.
|
|
|
|
Rodzunochka
♀
| Date: Чт, 16.02.2012, 22:47 | Message # 12 |
| Щиро вдячна вам за допомогу! Ваші поради діють і тепер проблема усунута Ще раз спасибі
І кожним словом складеним у рифму Я дякую цій долі, цим вікам За те, що ще не складено у цифру, За те, що буде музою очам.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 16.02.2012, 23:17 | Message # 13 |
| Quote (Rodzunochka) Ваші поради діють і тепер проблема усунута Та не має за що. А що саме допомогло, не підкажете? Яка з цих дій усунула проблему?
|
|
|
|
Rodzunochka
♀
| Date: Пт, 17.02.2012, 16:17 | Message # 14 |
| Я змінила веб-переглядач і саме це допомогло=)
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Сб, 18.02.2012, 21:25 | Message # 15 |
| Quote (Rodzunochka) Я змінила веб-переглядач і саме це допомогло=) Дякую. Цитував Вашу відповідь для того, щоби звернути увагу інших користувачів щодо вирішення даної проблеми!
|
|
|
|
|
|
|