Християнська книгарня
|
|
kira
♀
| Date: Ср, 24.04.2024, 00:21 | Message # 1 |
| Чи можна в Bible Shop замовити книги, яких немає в наявності, за запитом клієнта, і як довго це зазвичай займає?
|
|
|
|
karguis
♂
| Date: Ср, 24.04.2024, 01:44 | Message # 2 |
| Так, в Bible Shop є можливість замовлення книг, яких немає в наявності, за запитом клієнта. Зазвичай це займає від кількох днів до тижня, в залежності від доступності книги у постачальників. Інтернет переповнений реальними відгуками про магазин, де клієнти діляться своїм досвідом у замовленні книг за запитом. Якщо вас цікавить Біблія у перекладі Турконяка звертайтесь.
|
|
|
|
DIMOOON
♂
| Date: Ср, 24.04.2024, 21:50 | Message # 3 |
| Цитата kira ( ) Чи можна в Bible Shop замовити книги, яких немає в наявності, за запитом клієнта, і як довго це зазвичай займає? Можливо вам допоможе цей книжковий магазин www.sens.in.ua Магазин Sens– рай для книголюбів! Як затятий читач, я знайшов свій притулок у цьому інтернет-магазині. Колекція величезна, охоплює різні жанри та авторів, що гарантує, що кожен знайде щось на смак. Що справді відрізняє Sens.in.ua, так це увага до деталей у кураторстві вибору. Незалежно від того, чи шукаєте ви вічну класику, сучасні бестселери чи нішеву літературу, вони допоможуть вам. Інтерфейс веб-сайту є зручним для користувача, що робить перегляд насолодою. Крім того, процес купівлі є плавним, із безпечними варіантами оплати та швидкою доставкою.
|
|
|
|
Lilianna
♀
| Date: Чт, 03.10.2024, 17:21 | Message # 4 |
| Друзі, підкажіть, а де можна надрукувати свою книгу? але спочатку на плагіат перевірити
|
|
|
|
Wikki21
♀
| Date: Пт, 04.10.2024, 07:40 | Message # 5 |
| Я ось нещодавно книгу надрукувала, та опублікувала свої перщі наукові статті, вичитати їх, та звірити з усіма стандартами мені допомогли прфі із компанії e-science.space , стаття була готова в срок, та головне, що завдяки таким публікаціям про мене дізнались
|
|
|
|
Lilianna
♀
| Date: Пт, 04.10.2024, 07:48 | Message # 6 |
| Я вот тоже хочу свою статью опубликовать, но пока боюсь, что по уникальности может не пройти
|
|
|
|