ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Нд, 24.11.2024, 18:31

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
переклад київ
Octopi    Date: Ср, 22.05.2024, 10:22 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Привіт усім! Шукаю хороше бюро перекладів у Києві, яке може швидко та якісно зробити переклад документів. Мені дуже потрібен переклад київ, оскільки маю справи з іноземними партнерами і важливо, щоб усе було зрозуміло і правильно. Чув про FTB, але хотілося б почути ваші відгуки та рекомендації. Чи користувався хтось їхніми послугами? Наскільки вони професійні та оперативні? Буду вдячний за будь-яку інформацію!

v84736500    Date: Ср, 22.05.2024, 10:39 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я шукав надійне бюро перекладів у Києві для своїх бізнес-потреб і знайшов FTB Translation https://ftbtranslation.com/ua/ Вони виявилися справжніми професіоналами у своїй справі. Їхні послуги переклад київ на найвищому рівні. Всі мої документи були перекладені швидко та без помилок. Особливо сподобалося, що вони завжди дотримуються термінів і вміють працювати з різними мовами. Якщо вам потрібен якісний переклад у Києві, обов'язково звертайтеся до FTB Translation.

VasilyTerkin    Date: Вт, 24.09.2024, 07:57 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я недавно воспользовался услугами сайта https://www.passport-ua.org/ru/pasport/ для оформления заграничного паспорта. Впечатления положительные: процесс оказался действительно быстрым и удобным. Сайт предлагает подробную инструкцию и четко организованный процесс подачи документов, что очень упростило задачу. Я оформил паспорт на весь срок действия. В целом, все прошло гладко и без задержек.

Post edited by VasilyTerkin - Вт, 24.09.2024, 07:58

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz