ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Сб, 23.11.2024, 15:54

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
перевезення вантажів
Octopi    Date: Вт, 08.10.2024, 21:06 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Планую відкрити власний бізнес з продажу товарів і зараз шукаю надійну транспортно-логістичну компанію, яка займається перевезенням вантажів. Мені важливо, щоб компанія відповідально ставилася до своїх обов'язків і мала великий досвід роботи в цій сфері. Якщо у вас є рекомендації надійних партнерів, які можуть допомогти з організацією перевезення, буду вдячний за поради.

v84736500    Date: Вт, 08.10.2024, 22:08 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я довгий час шукав надійну компанію для перевезення вантажів, і нарешті зупинив свій вибір на Zammler https://www.zammler.com.ua/services/perevozki/avtoperevozki/ukraine/ Вони забезпечують відмінний сервіс, що дозволяє не турбуватись про стан вантажу під час транспортування. Дуже зручно, що вся інформація про переміщення доступна в режимі реального часу. Компанія дійсно працює професійно, і весь процес перевезення вантажів проходить без зайвих затримок та клопоту.

Yana_M    Date: Пн, 28.10.2024, 13:11 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Цитата v84736500 ()
Я довгий час шукав надійну компанію для перевезення вантажів, і нарешті зупинив свій вибір на Zammler https://www.zammler.com.ua/services/perevozki/avtoperevozki/ukraine/ Вони забезпечують відмінний сервіс, що дозволяє не турбуватись про стан вантажу під час транспортування. Дуже зручно, що вся інформація про переміщення доступна в режимі реального часу. Компанія дійсно працює професійно, і весь процес перевезення вантажів проходить без зайвих затримок та клопоту.

Актуально для всіх міст України? Чи працюють у Львові?

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz