ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Нд, 24.11.2024, 04:45

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Порадьте ігрову клавіатуру
karguis    Date: Нд, 13.10.2024, 14:45 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Порадьте хорошу ігрову клавіатуру, бо я хочу покращити свій ігровий досвід, але вибір просто величезний. Що краще — механічні чи мембранні клавіатури? Як вибрати модель, яка буде зручною для тривалих ігрових сесій? Чи варто звертати увагу на підсвітку, додаткові макро-клавіші та інші функції? І чи є сенс переплачувати за відомі бренди?

Kulminat    Date: Нд, 13.10.2024, 14:45 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я придбав собі механічну клавіатуру минулого року, і це був один з найкращих рішень для моїх ігор. У мене модель зі свічами Cherry MX Red, вони дуже м'які, тому натискання виходить плавним і швидким, що особливо корисно в шутерах і стратегіях. Підсвітка додає атмосфери, а макро-клавіші — це взагалі знахідка.

Tifox    Date: Нд, 13.10.2024, 14:46 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

У мене бюджетна модель зі свічами Outemu Blue. Спочатку було незвично через звук, але з часом звик і зараз не можу уявити, як грав раніше на мембранній. Перевага — точність і швидкість реакції. З мінусів — шум, тому грати пізно вночі не дуже зручно, якщо хтось поруч спить.

kira    Date: Нд, 13.10.2024, 14:47 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я замовляв ігрову клавіатуру https://telemart.ua/ua/keyboards/filter/for-game/ через сайт Telemart. Вибрав механіку з RGB-підсвіткою, бо хотілося мати баланс між чутливістю і тихішим звуком порівняно з класичними Blue свічами. Що сподобалося в конфігураторі, це можливість кастомізувати різні деталі, починаючи від типу свічів і закінчуючи розкладкою клавіатури та додатковими функціями, як макро-клавіші чи мультимедійні контролери. 
Клавіатура вийшла супер зручною для тривалих ігрових сесій, а підсвітка надає ще більше естетичного задоволення. Найприємніше, що не довелося переплачувати за непотрібні функції або брендові надбавки, бо сам налаштував усе під свої потреби.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz