ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Сб, 23.11.2024, 19:04

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Ви використовуєте святковий декор для оздоблення будинку?
kira    Date: Чт, 24.10.2024, 20:09 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Ви використовуєте святковий декор для оздоблення свого будинку? Особливо цікаво дізнатися, як це впливає на загальну атмосферу. Наприклад, чи справді воно створює святковий настрій або це більше для естетики? Що найкраще: різдвяні вінки, гірлянди чи якісь унікальні прикраси? Можливо, ви віддаєте перевагу мінімалістичному стилю чи навпаки, багато декоруєте простір? Поділіться досвідом!

Kulminat    Date: Чт, 24.10.2024, 20:09 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Ні, якщо чесно, ми не використовуємо святковий декор. Мабуть, це через те, що в нашій родині не так сильно прижилася традиція прикрашати дім на свята. Для нас головне зібратися разом, провести час у колі родини, а ось на декор якось не звертали уваги. Можливо, це більше індивідуальна справа, але особисто я не відчуваю потреби у всіх цих прикрасах, навіть якщо бачу їх у інших людей. Мені більше подобається мінімалізм, а велика кількість декору тільки заважає.

Tifox    Date: Чт, 24.10.2024, 20:10 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Обожнюю прикрашати дім святковим декором! Особливо на Новий рік та Різдво. Для мене це не лише спосіб створити атмосферу, але й певний ритуал. Щороку дістаю старі прикраси, які передаються від покоління до покоління, додаю щось нове. Це чудова нагода відчути магію свята ще до його початку. Найбільше люблю гірлянди – вони додають тепла і затишку. Декорування стало невід’ємною частиною нашого сімейного свята, і без цього вже важко уявити Новий рік.

karguis    Date: Чт, 24.10.2024, 20:10 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Минулого року я вирішила придбати новорічні прикраси в магазині ZELENA https://zelena.ua/ua/prazdnichnyj-dekor/novogodnij-dekor.html і це було одне з найкращих рішень! Спочатку мені сподобався їхній широкий вибір — від класичних ялинкових кульок до ексклюзивних дизайнерських прикрас. 
Особливо вразили матеріали, всі іграшки виглядають дуже вишукано, міцні, не розбиваються, а деякі навіть ручної роботи. Після того як прикрасила ялинку та кімнати, одразу відчула зміни в атмосфері будинку: з’явилося відчуття затишку, тепла і свята. Найбільше мені сподобалася колекція в натуральних тонах — вона ідеально вписалася в інтер’єр і не виглядає перевантажено.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz