ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Сб, 26.07.2025, 22:53

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Товари для рибалки
Anasteisha    Date: Сб, 21.12.2024, 00:25 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Доброго вечора! Мене цікавлять товари для рибалки, підкажіть де замовляєте? буду вдячна за ваші підказки.

makarenka    Date: Нд, 22.12.2024, 00:06 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Доброго вечора! Якщо вас цікавлять якісні товари, тоді вам варто заглянути на сайт - https://ribaki.com.ua тут в каталозі ви знайдете все необхідне для рибалки снасті, вудки, блешня, приманки і багато іншого. Сервіс в магазині працює на високому рівні і до кожного клієнта індивідуальний підхід. Доставка приходить в короткі терміни по всій Україні.

ToMori    Date: Ср, 16.07.2025, 10:41 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Щоб снасті служили довго та не втрачали своїх властивостей, рибалці варто знати, як правильно зберігати рибальські снасті. Вологість, неправильне розміщення та недбалість можуть зіпсувати навіть найякісніше спорядження. У нашому блозі ви знайдете поради, як організувати місце для зберігання, які контейнери краще використовувати та як підготувати снасті до наступного сезону.

Polinka    Date: Нд, 20.07.2025, 13:07 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

тепер дійсно є великий вибір

Polinka    Date: Нд, 20.07.2025, 22:51 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Для мене риболовля — більше ніж хобі, і зручний магазин як FishingRoi — це знахідка. Брала тут мандулу https://fishingroi.ua/ua/catalog/mandula — клювання було одразу, раджу кожному спробувати. Тут розуміються на снастях і знають, що продають. Постійно оновлюється асортимент, працюють чітко. Мої рибалки стали результативнішими, і я знаю — частково це завдяки правильному магазину.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz