ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Чт, 21.08.2025, 21:55

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Хочу замінити старі світильники на LED
Semenn    Date: Вт, 25.03.2025, 10:16 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Привіт! Хочу замінити старі світильники на LED. Мене цікавлять трекові системи, але не зовсім розумію, яка модель підходить для мого простору. Які LED трекові світильники ви б порекомендували? І чи є якісь конкретні плюси у порівнянні з іншими типами освітлення?

AnnaAnna    Date: Вт, 25.03.2025, 10:17 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я недавно ставив LED трекові світильники вдома, і вони справді зручні. Важливо звертати увагу на розмір приміщення та тип світла, який ви хочете отримати. Трекові системи дозволяють змінювати напрямок світла, що дуже зручно для точкового освітлення. Якщо хочеш, щоб світло не було надто яскравим, вибирай моделі з можливістю регулювання інтенсивності світла.

Tarass    Date: Вт, 25.03.2025, 10:17 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Якщо говорити про LED трекові світильники, то це гарне рішення, якщо хочете контролювати напрямок світла. Для маленьких кімнат рекомендую моделі з кількома точками світла. Вони не тільки економні, але й дозволяють створити атмосферу, яка підходить під будь-які обставини. Можна навіть налаштовувати інтенсивність, що також велика перевага.

Viktorr    Date: Вт, 25.03.2025, 10:19 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Цитата Tarass ()
Якщо говорити про LED трекові світильники, то це гарне рішення, якщо хочете контролювати напрямок світла. Для маленьких кімнат рекомендую моделі з кількома точками світла. Вони не тільки економні, але й дозволяють створити атмосферу, яка підходить під будь-які обставини. Можна навіть налаштовувати інтенсивність, що також велика перевага.

Привіт, друзі! Хочу поділитися досвідом покупки світлодіодних світильників https://vela.com.ua/ в магазині Vela. Я недавно встановлював нові трекові світильники для своєї вітальні. До цього використовував звичайні лампочки, але зрозумів, що хочу більше світла, щоб створити більш яскраву і сучасну атмосферу вдома.
Вибір тут просто відмінний — є багато варіантів трекових систем і світлодіодних світильників, причому всі вони на високому рівні якості. Світло дуже приємне, не сліпить, і при цьому дуже економить електрику. Плюс, мені сподобалося, як просто вони монтуються. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz