ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Чт, 21.08.2025, 12:02

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Як uplan.com.ua допоміг мені розкласти фінанси по поличках
comiyoh    Date: Пт, 04.04.2025, 16:22 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я з тих людей, хто ніколи не міг нормально розібратись у всяких фінансових нюансах. Постійно плутався в тому, як порахувати знижку, як зрозуміти, скільки переплачую по кредиту, і що таке той "ефективний відсоток". Коли натрапив на uplan.com.ua, то, чесно, подумав, що знову якась банальна штука. Але вирішив спробувати. І от реально – сайт став для мене прям настільним інструментом.

Особливо допоміг, коли треба було порахувати витрати на ремонт. Постійно доводилось ділити суми на частини, рахувати, скільки становить відсоток від суми для матеріалів, для роботи, ще й з урахуванням подорожчання. Без калькулятора я б в голові точно не впорався. А тут усе просто: вбив дані, натиснув — готово. Причому можна вибрати тип розрахунку, навіть складні випадки враховані.

Я тепер користуюсь ним і для дрібниць — наприклад, коли магазини пишуть “-35% на все”, а я хочу знати, скільки вийде реально. Відкрив калькулятор — і за секунду знаю, чи варто брати. І головне — ніякої реклами чи дурні. Проста, робоча штука. Так що, якщо маєш справу з грошима (а хто не має) — обов’язково глянь цей сайт.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz