ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Вт, 24.06.2025, 01:33

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Як відновити екран на Apple Watch 3 після падіння?
gahodik    Date: Пт, 23.05.2025, 06:42 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Упустив свій Apple Watch 3 на плитку, і тепер екран виглядає жахливо — тріщина через весь дисплей, і внизу ще й пляма з’явилась. Сам годинник працює, але виглядає кепсько, і сенсор подекуди не реагує. Новий купити поки не можу, тому думаю, може можна замінити екран? Але не впевнений, чи це має сенс — раптом коштує майже як новий годинник? Хотілося б почути поради тих, хто стикався з таким — чи варто ремонтувати, і де це роблять якісно.

comiyoh    Date: Пт, 23.05.2025, 07:28 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Мій теж якось летів на плитку, тому чудово розумію твою ситуацію. У мене після удару з’явилися і тріщини, і проблема з сенсором. Я звернувся до Kivi Parts, бо їх мені радили знайомі. Виявилося, що в них можна зробити повну заміну дисплейного модуля, і не доведеться шукати сумнівні запчастини на маркетплейсах. Замінили швидко і акуратно, зараз екран виглядає як новий, сенсор працює відмінно. Ще й гарантію дали. apple watch 3 ремонт в них поставлений на потік, видно, що знаються на своїй справі. Мені сподобалося, що не нав’язували зайвих послуг — зробили тільки те, що треба.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz