Перевезення до Німеччини з тваринами – хто стикався?
|
|
Teddi
♂
| Date: Сб, 24.05.2025, 11:13 | Message # 1 |
| Всім привіт. Може хтось їздив автобусом з домашнім улюбленцем до Німеччини? Маю мопса, і не хочу лишати його тут. Цікавить, чи взагалі беруть тварин на рейс, і які документи потрібно мати при собі? Дуже переживаю, щоб на кордоні не було проблем. Якщо хтось возив собаку чи кота — поділіться досвідом, будь ласка.
|
|
|
|
Twerty
♂
| Date: Сб, 24.05.2025, 11:24 | Message # 2 |
| Возив свою кішку в Берлін цієї весни, тому розкажу, як було. Їхав з компанією https://euro-travel.com.ua/ – вони одразу сказали, що тварини дозволені, головне мати ветеринарний паспорт із відміткою про щеплення. Я ще взяв довідку від ветеринара, що тварина здорова. Пустили без питань. Сам автобус був нормальний – просторий, сидіння зручні, Wi-Fi працював, розетки під рукою. Мене і кішку посадили ближче до вікна, щоб не турбували інші пасажири. Зупинок було достатньо, щоб вигуляти собаку, якби їхав з псом. Водії ввічливі, допомогли занести переноску. Якщо їдеш у Німеччину з твариною – краще, ніж літаком.
|
|
|
|
Teddi
♂
| Date: Сб, 24.05.2025, 12:02 | Message # 3 |
| От прям те, що треба! Бо з мопсом літаком було б стресово. Тепер точно поїду автобусом. Велике дякую за інформацію!
|
|
|
|