ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пн, 28.07.2025, 04:40

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Франшиза це добре?
AnnaAnna    Date: Пт, 27.06.2025, 16:11 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Привіт! Мені треба оформити автоцивілку, звернулась в страхову, там запропонували 2 ціни, одна типу повна, а інша з франшизою. Я от думаю треба мені вона та франшиза чи ні? А ви коли купуєте поліс якому варіанту віддаєте перевагу?

Algrinus    Date: Вт, 01.07.2025, 17:38 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Цитата AnnaAnna ()
Привіт! Мені треба оформити автоцивілку, звернулась в страхову, там запропонували 2 ціни, одна типу повна, а інша з франшизою. Я от думаю треба мені вона та франшиза чи ні? А ви коли купуєте поліс якому варіанту віддаєте перевагу?

На мою думку, варіант із франшизою дешевший, але треба розуміти, що в разі ДТП частину витрат покриваєш самостійно. Тут уже кожен дивиться по собі — якщо впевнено водиш і вважаєш, що ризик мінімальний, то можна трохи зекономити. А от якщо авто нове або досвіду менше — я раджу брати повне покриття без франшизи, щоб не перейматися, якщо щось трапиться.

Між іншим, нещодавно вступили в дію нові правила щодо франшизи — з 2025 року є деякі зміни, які важливо знати кожному водієві. Більше інформації на цю тему можна знайти в статті promin.cv.ua/2025/05/26/franshyza-v-avtostrakhuvanni-shcho-zminylosia-z-2025-roku-ta-iak-tse-vplyvaie-na-vodiiv.html про франшизу в автострахуванні, там усе доступно пояснено.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz