LilTrump
♂
| Date: Нд, 06.07.2025, 12:27 | Message # 1 |
| Якщо ти любиш моду, красу та натхнення — варто обов’язково зазирнути на жіночий журнал онлайн за адресою https://krasa-ta-moda.com.ua. Це сучасний простір для жінок, де є все: стиль, догляд за собою, секрети макіяжу, жіноче здоров’я, рецепти та багато порад для натхнення.
Особисто мені дуже подобається, що тут публікують не просто тренди, а й реальні поради, які можна застосувати у щоденному житті. Наприклад, як вдало поєднати речі з базового гардеробу, які косметичні засоби варто спробувати цієї осені, або які парфуми зараз у моді.
А ще я обожнюю їхні розділи про стосунки, самооцінку та психологію — читаються легко, наче розмова з близькою подругою за чашкою кави.
|
|
|
|
loggggaaanna
♂
| Date: Ср, 16.07.2025, 11:36 | Message # 2 |
| Фарбування волосся може надати образу нових фарб і свіжості, але часто воно шкодить його структурі, роблячи локони сухими та ламкими. У цьому блозі ми розглянемо, як правильно доглядати за волоссям після фарбування, щоб зберегти його блиск, м’якість і силу. Ви дізнаєтеся прості та дієві поради для домашнього догляду, а також рекомендації щодо професійних засобів. Важливо знати, як відновити волосся після фарбування, щоб знову насолоджуватися здоровими та гарними локонами.
|
|
|
|