ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 27.03.2026, 14:33

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Флюїд чи звичайний сонцезахисний крем, що краще для обличчя?
grenkas    Date: Пн, 23.03.2026, 17:50 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я ніколи не користувалась флюїдом для обличчя і хочу зрозуміти, чи він реально кращий за звичайний сонцезахисний крем. Читала різні відгуки, але одні пишуть, що флюїд легший і не залишає білих слідів, а інші кажуть, що крем дає кращий захист. Хтось може пояснити, що на практиці зручніше наносити на щоденний догляд і чи варто витрачатися на флюїд замість звичайного крему?

Post edited by grenkas - Пн, 23.03.2026, 17:52

Quardic    Date: Пн, 23.03.2026, 17:51 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я користуюсь сонцезахисними засобами вже багато років і можу поділитися досвідом. Флюїд справді більш легкий і швидко вбирається, особливо для тих, у кого жирна або комбінована шкіра. Але крем дає більш щільний шар захисту, що важливо, якщо плануєш довгий час на вулиці. Мені здається, що вибір залежить не тільки від текстури, а й від того, наскільки інтенсивно ти перебуваєш на сонці.

Post edited by Quardic - Пн, 23.03.2026, 17:53

grenkas    Date: Пн, 23.03.2026, 17:53 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Але мене ще цікавить, чи флюїд добре працює під макіяжем. Часто чую, що він не скочується, але боюся, що якщо шкіра суха, буде відчуття стягнутості. А звичайний крем, який трохи жирніший, може зробити макіяж більш рівним. І ще питання: чи варто комбінувати обидва продукти, чи це вже надлишок для шкіри?

Quardic    Date: Пн, 23.03.2026, 17:54 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Цитата grenkas ()
Але мене ще цікавить, чи флюїд добре працює під макіяжем. Часто чую, що він не скочується, але боюся, що якщо шкіра суха, буде відчуття стягнутості. А звичайний крем, який трохи жирніший, може зробити макіяж більш рівним. І ще питання: чи варто комбінувати обидва продукти, чи це вже надлишок для шкіри?
Я розумію твої побоювання, і насправді все залежить від типу шкіри та способу використання. Для сухої шкіри флюїд може трохи підсушувати, але якщо наносити його після легкої зволожуючої сироватки або крему, проблем з відчуттям стягнутості не буде. Звичайний крем більш щільний і часто забезпечує більш тривалий захист, але він може відчуватися важчим під макіяжем, особливо влітку. Практичний варіант — обирати текстуру під свій тип шкіри та стиль життя, не обов’язково комбінувати обидва засоби. Головне — регулярне нанесення і правильна кількість. Для тих, хто шукає оптимальний варіант для щоденного догляду та захисту, у магазині Estet Beauty можна підібрати різні формати сонцезахисних засобів і купити спф крем https://estetbeauty.com.ua/product....zya-spf який буде відповідати саме твоїм потребам, не перевантажуючи шкіру, але забезпечуючи надійний захист від ультрафіолету. Це дозволяє комфортно користуватися засобом кожен день і під макіяж, не турбуючись про відчуття липкості або білого нальоту.

Post edited by Quardic - Пн, 23.03.2026, 17:54

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz