ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Вт, 11.08.2026, 00:31

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Фенікс Маркет
Дарклинг    Date: Пн, Вчора, 21:45 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Давно планували трохи оновити наш автосервіс, але постійно відкладали це питання, тому що вибрати відповідне обладнання виявилося не так просто. Хотілося знайти магазин із нормальним вибором, адекватними цінами та можливістю отримати консультацію, якщо щось незрозуміло. У результаті знайшли Fenix Market Перше, що сподобалося, — можна досить швидко зорієнтуватися серед товарів і підібрати те, що реально потрібно для роботи. Ми не стали купувати все одразу, а замовили кілька найнеобхідніших позицій, щоб перевірити їх у роботі. І тепер можу сказати, що покупка вдала. Обладнання приїхало добре упакованим, без пошкоджень, усі деталі були на місці. Коли майстри почали користуватися ним у роботі, теж ніяких негативних моментів не виявилося. Навпаки, деякі робочі операції стали значно зручнішими. Особливо приємно, коли після покупки не виникає думки «краще б узяли інше». Тут такого відчуття немає. Окремо відзначу нормальне спілкування з боку магазину: на запитання відповідають по суті, без зайвих рекламних розмов. Для мене це показник того, що клієнта справді хочуть не просто підштовхнути до покупки, а допомогти визначитися. Після першого замовлення залишилися хороші враження, тому тепер плануємо поступово докуповувати інше оснащення для майстерні. Fenix Market точно буду рекомендувати знайомим майстрам та власникам СТО, які зараз шукають обладнання для роботи.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz