| Kostaray
♂
| Date: Пн, Сьогодні, 19:13 | Message # 1 |
|
| Мої знайомі мучилися з ремонтом пів року через те, що підрядник постійно переносив терміни виготовлення стільниць. Вони чекали на деталі по три тижні, бо цех був сторонній і завантажений іншими замовленнями. Я вирішив піти іншим шляхом і звернувся до компанії, яка має своє виробництво. Мені одразу назвали чіткі дати: скільки днів потрібно на розкрій, скільки на склеювання та шліфування. І жодного пункту «орієнтовно». Власне обладнання дозволяє не чекати, поки звільниться чужий верстат. Вони будують графік під мене, а не я під їхні вікна. Це дуже важливо, коли ремонт йде комплексно і кожен день зволікання тягне за собою простори для плиточника, електрика та сантехніка. Виробник пояснив, що тривалість виробництва залежить лише від складності форми, а не від черги до фрезерного станка, бо станків у них декілька. Я отримав свій виріб навіть на день раніше, і це було приємним сюрпризом. Адекватні строки – це наслідок того, що люди працюють на своєму устаткуванні і не розпорошують увагу на сотню дрібних замовників. Вони просто роблять роботу, коли обіцяють. Переглянути всю інформацію: https://budver.com/ru....tererov .
|
|
|
|
|