ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Чт, 17.09.2026, 14:19

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Стоматологія MegaDental
Дарклинг    Date: Чт, Сьогодні, 12:23 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я досить довго відкладала встановлення вінірів, хоча питання естетики усмішки мене хвилювало вже не перший рік. Хотілося виправити зовнішній вигляд зубів, але водночас я дуже боялася отримати неприродний результат. Саме тому перед процедурою для мене було важливо знайти клініку, де можна буде детально обговорити всі нюанси. У MegaDental на консультації вдалося поговорити про форму, колір та загальний вигляд майбутньої усмішки https://www.megadental.lviv.ua/poslugy/estetychna-stomatologiya/viniry. Сподобалося, що мої побажання не залишили без уваги й пояснили, які моменти варто врахувати, щоб результат виглядав гармонійно. Під час процедури почувалася набагато спокійніше, ніж очікувала, оскільки розуміла, що відбувається на кожному етапі. Коли побачила готову усмішку, залишилася приємно вражена. Вініри змінили загальне враження від зубів: вони стали виглядати рівнішими та охайнішими, а усмішка — більш виразною. При цьому для мене великим плюсом стало те, що результат не виглядає надто штучно. Тепер набагато охочіше усміхаюся на фотографіях і в повсякденному житті. Дякую MegaDental за уважне ставлення та можливість отримати саме той результат, якого я хотіла.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz