ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 22.08.2025, 12:03

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
новости футбола
Vikki    Date: Чт, 23.09.2021, 20:27 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, сейчас нахожусь в поиске хорошего спортивного сайта, где всё написано и есть о спорте и футболе. Мне нужно, чтобы на одном сайте было всё вместе. Чтобы я не переходила по ссылкам, а наслаждалась прекрасными времяпровождением.

ann5    Date: Чт, 23.09.2021, 23:06 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Самые актуальные новости и прямые трансляции всегда смотрю тут https://sport.ua/worldcup , информация всегда свежая и достоверная, ресурс бесплатный. Муж мой всегда увлекался футболом и на этом сайте проводит чуть ли не все свободное время, старается быть в курсе всех новостей, рекомендую добавить в закладки, пригодится

sarge    Date: Пн, 18.10.2021, 17:03 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Цитата Vikki ()
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, сейчас нахожусь в поиске хорошего спортивного сайта, где всё написано и есть о спорте и футболе. Мне нужно, чтобы на одном сайте было всё вместе. Чтобы я не переходила по ссылкам, а наслаждалась прекрасными времяпровождением.
На новостных порталах, есть спортивные разделы, там смотрите.

Киев

c0s7    Date: Пн, 18.10.2021, 17:28 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Цитата sarge ()
На новостных порталах, есть спортивные разделы, там смотрите.
Да, вот на таких порталах https://vesti.ua/ есть разделы со спортом. Ищите там информацию. Я постоянно что-то новое узнаю, довольно оперативно выкладывают новости. За это и нравится этот портал.

YayaToure    Date: Пн, 10.03.2025, 15:01 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

На сьогоднішній день новини відіграють дуже велику роль у нашому житті, і я дуже радий, що ми тут можемо поспілкуватися на тематику новин. Так само дуже важливо в наш час, це отримувати якісні новини з перевіреного новинного порталу. Мені пощастило, що я можу читати новини про технології та інновації, таким чином завжди бути в курсі подій. Завдяки цьому, я нещодавно дізнався про те, як штучний інтелект змінює світ фотографії https://ai360.com.ua/cpiymay....ohrafii, що відкрило мені очі на те, який шлях надалі чекає світ фотографій, а також, як людям доведеться перелаштовуватися. І я можу бути впевненим у тому, що цей інформаційний портал робить свою роботу якісно, без усіляких зауважень. Та й взагалі, завдяки йому, я дізнався стільки нової для себе інформації, стільки нових тем відкрив, що я навіть не міг про таке й подумати. Загалом, хочу додати, що читайте новини, адже вони допомагають нам бути більш об'єктивними в оцінці подій.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz