ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Ср, 22.01.2025, 10:05

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
новости футбола
ann5    Date: Нд, 21.11.2021, 20:55 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

ищу хороший спортивный сайт, порекомендуете? чтобы все было в одном месте, а то надоело по разным сайтам бегать

Vikki    Date: Пн, 22.11.2021, 02:37 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Если хотите быть в курсе актуальных новостей одним из первых, рекомендую добавить в закладки сайт https://sport.ua/ , здесь информация обновляется в самые быстрые сроки, можно увидеть счет, интересные статьи, расписание матчей, видеоролики и многое интересное для любителей футбола

Post edited by Vikki - Пн, 22.11.2021, 02:37

Diez    Date: Нд, 21.05.2023, 14:44 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Нашла здесь https://www.ua-football.com/foreign/champions_league/standing турнирную таблицу Лиги Чемпионов, решила и новости по футболу смотреть на этом портале. И не жалею - теперь я всегда в курсе всех спортивных новостей. И даже можно смотреть футбол на этом спортивном сайте.

TheoHernandez    Date: Ср, 15.01.2025, 11:48 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Ціленаправлене слідкування за новинами, це саме той компонент нашого життя, без якого ми не можемо уявити сьогодні наш день. Саме тому, я вже довгий проміжок часу читаю новини тільки на перевіреному роками новинному порталі ifootball.pro, котрий демонструє неаби яку якість та оперативність у наданні футбольних новин. Саме завдяки їх роботі, я почав більше цікавитися новинами футболу, котрі відкрили для мене огляд футбольних матчів, футбольну статистику та прогнози на футбольні матчі. Дуже дякую за такі розлогі та пропрацьовані статті, така неймовірна якість, написання на найвищому рівні, чого тільки вартують інфографіки які додаються до статей. Загалом, якщо ви шукаєте джерело новин про футбол, то вам сто відсотково треба переходити на портал ifootball.pro, саме там ви знайдете все необхідне.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz