ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Ср, 02.10.2024, 04:35
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Высокотехнологичное энергосберегающее оборудование
SeraphXS    Date: Вт, 04.01.2022, 11:52 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
3
Тепловые насосы являются высокотехнологичным энергосберегающим оборудованием, которое требует проектирования, качественного выполнения, соблюдения правил и регламента работ. Подробнее: https://teplonasos.ua/ru/ .
 


Indianna    Date: Сб, 29.07.2023, 18:52 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
1
Думаю, що послуги цієї компанії вам також будуть цікавими. Тут ви зможете замовити аудит електропостачання https://se.ua/services/rozrobka-proektnoi-dokumentatsii/ Енергоаудит - це всебічна оцінка діяльності підприємства, пов'язаної з витратами на енергію різних видів та спрямована на виявлення можливості економічно ефективної оптимізації споживання енергетичних ресурсів.

Post edited by Indianna - Сб, 29.07.2023, 18:53
 


vtorosort    Date: Нд, 30.07.2023, 21:16 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Моя мета - створити унікальний бренд з неперевершеними виробами. Тому я шукаю виробника утеплювачів, який співпрацюватиме зі мною як з партнером, допомагаючи реалізувати мої творчі задуми.
 


jeyona    Date: Нд, 30.07.2023, 22:20 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Я тут останнім часом пишаюсь своїми швейними витворами, а все завдяки одній класній компанії - https://www.megasynt.ua/. Вони просто магії виробництва утеплювачів для швейних підприємств! Коли вперше звернувся до них, мав певні сумніви, бо раніше не мав з ними справи, але буквально з першого контакту зрозумів, що це кращого не буває!
Вони мають такий великий вибір утеплювачів, що можна заплутатися, але мені надали чудову консультацію, розповіли про різні види і якість. Я обрав те, що мені треба, і вже через кілька днів моє замовлення було на порозі.
Ціни, кстаті, теж приємно здивували! Я думав, що якість буде дорога, але виявилося, що це навіть дешевше, ніж я очікував. А головне - зі знижками ще приємніше.
Якість утеплювачів - просто бомба! Мої вироби тепер забезпечені надійним захистом від холоду. І не просто я задоволений - мої клієнти теж у захваті!
 


  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz